REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Bůčkové špízy

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Kousky uzeného bůčku na píchané na jehlách spolu s paprikami a cibulí, ugrilované. Recept vhodný pro přípravu na roštu či grilovací pánvi.


Ingredience:
500 guzeného bůčku
4 kscibule
2 kspaprikové lusky
jehly na grilování

Postup:

1. Uzený bůček nakrájíme na kostky, cibuli na kolečka a papriky zbavené jadřinců na kousky
2. Střídavě napichujeme ingredience na jehly nebo špejle a pak pozvolna grilujeme na dobře rozpáleném roštu.

Doporučení:

Špízy z bůčku podáváme s čerstvým chlebem, kyselou okurkou, kyselým zelím a pivem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy