REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Brazilské vepřové steaky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Grilované plátky vepřové panenky s glazurou z pikantní omáčky Brazilian Spicy Churrasco, které nejlépe chutnají s pečenými rajčaty.


Ingredience:
Na 4 porce:
400 gvepřové panenky
1/2 láhveHellmann’s Brazilian Spicy Churrasco grilovací omáčky
1 lžíceoleje
1/2 lžičkypepře
případně 1/2 lžičky soli

Postup:

1. Panenku opepříme (případně osolíme těsně před přípravou)
2. Grilujeme 15 minut a občas otočíme
3. Potřeme grilovací omáčkou Hellmann‘s Brazilian Spicy Churrasco a ještě 2 minuty grilujeme pro získání glazury
4. Sundáme z grilu a necháme chvíli v odpočinout
5. Potom krájíme na plátky a podáváme s grilovací omáčkou Hellmann’s Brazilian Spicy Churrasco.

Doporučení:

Doporučená příloha: pečená rajčata a artyčoky posypané petrželí a čerstvě mletým pepřem. Tip: 20-30 minut před grilováním vyndejte maso z lednice a nechte odležet. Maso bude šťavnatější a jemnější.

Poznámka:

Zdroj: www.hellmans.com.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy