Grilované plátky vepřové panenky s glazurou z pikantní omáčky Brazilian Spicy Churrasco, které nejlépe chutnají s pečenými rajčaty.
Ingredience:
Na 4 porce: | |
400 g | vepřové panenky |
1/2 láhve | Hellmann’s Brazilian Spicy Churrasco grilovací omáčky |
1 lžíce | oleje |
1/2 lžičky | pepře |
případně 1/2 lžičky soli |
Postup:
1. Panenku opepříme (případně osolíme těsně před přípravou)
2. Grilujeme 15 minut a občas otočíme
3. Potřeme grilovací omáčkou Hellmann‘s Brazilian Spicy Churrasco a ještě 2 minuty grilujeme pro získání glazury
4. Sundáme z grilu a necháme chvíli v odpočinout
5. Potom krájíme na plátky a podáváme s grilovací omáčkou Hellmann’s Brazilian Spicy Churrasco.
Doporučená příloha: pečená rajčata a artyčoky posypané petrželí a čerstvě mletým pepřem. Tip: 20-30 minut před grilováním vyndejte maso z lednice a nechte odležet. Maso bude šťavnatější a jemnější.
Poznámka:Zdroj: www.hellmans.com.