REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Čínské masové hranolky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Marinované vepřové maso nakrájené na hranolky, opečené na oleji dozlatova.


Ingredience:
400 gvepřového masa z kýty
4 lžíceoleje
Na marinádu:
2 lžícepolévkového koření
1 lžícemoučkového cukru
1 lžíceworchesterové omáčky
1 lžíceškrobové moučky
1 lžičkakari koření
3-6 kspálivých papriček
3 ksžloutků

Postup:

1. Vepřové maso odblaníme, opláchneme, osušíme a nakrájíme na hranolky
2. Do mísy dáme polévkové koření, žloutky, moučkový cukr, worchesterskou omáčku, škrobovou moučku, kari koření a dobře promícháme
3. Podle chuti přidáme očištěné, na drobno nakrájené pálivé papričky, nakrájené maso, zamícháme a necháme několik hodin v chladu marinovat
4. Pak masové hranolky opečeme na rozehřátém oleji dozlatova.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy