vepřové maso
Mátovo-mandlový krém na vepřových medailoncích
Medailonky z vepřové panenky s omáčkou ze smetany, strouhaných mandlí, mátovo-mandlového pesta a výpeku, na němž se restovaly.
Medailonky na bramborové kaši a zelenině
Bramborová kaše zapečená s opečenou vepřovou panenkou, lilkem, cuketou a rajčaty, ozdobená čerstvou bazalkou.
Medailonky s bramborovým tatarákem
Plátky vepřové panenky zabalené v parmské šunce a opečené na oleji, servírované s tatarákem z brambor.
Medailonky z panenky s kaparovou omáčkou
Opečené menší plátky vepřové panenky servírované přelité kaparovou omáčkou připravenou z výpeku po masa.
Medailonky z vepřové svíčkové
Zprudka opečené plátky vepřové svíčkové krátce podušené ve výpeku zjemněném hořčičným máslem, servírované se smetanovou omáčkou.
Medová krkovice
V ostré medové marinádě marinované plátky vepřové krkovice, grilované nejlépe na venkovním roštu grilu.
Medová krkovička na pivu
Přes noc v pikantní marinádě naložené plátky vepřové krkovice, druhý den upečené v troubě na cibuli, podlévané pivem.
Medová krkovička pečená v pivu
Přes noc marinované plátky krkovice i s kostí, druhý den upečené v troubě, nejprve zaklopené, pak odklopené, podlévané pivem.
Medové kolínko na pivu
Dozlatova vypečené delikátní křupavé kolínko na medu a polotmavém pivu – kdo by se nezamiloval? Inspirujte se naším jednoduchým pivním receptem, který si s jistotou najde místo ve vašem žebříčku nejoblíbenějších jídel.
Medové kotlety s pomerančem
Grilované marinované vepřové kotlety.
Medové uzené se zelím, jablky a hruškami
Uzená krkovička potřená medem, upečená doměkka spolu se zelím, jablky a hruškami.
Medovo-hořčicové plněné vepřové kotlety
Kapsy v kotletách naplněné slaninou, listy špenátu a medvědího česneku, marinované, pak opečené na pánvi, nakonec upečené v troubě zalité medovo-hořčicovou marinádou.
Mexická pikantní směs
Kostky vepřové plece osmahnuté na cibuli a dušené s nakrájenou paprikou, česnekovými výhonky, kukuřicí a rajčaty. S chilli papričku a nakonc sypané lístky koriandru.
Minutková kotleta
Naklepané, po krajích na několika místech naříznuté plátky kotlety pokapané rumem a worcesterskou omáčkou, odleželé, pak zprudka opečené na troše oleje, na talíři posypané barevným drceným pepřem, hrubozrnnou solí a pažitkou.
Minutková krkovička
Zprudka na roštu grilu, případně ale i v pánvi, opečené silnější plátky krkovice, ochucené hrubozrnnou solí a čerstvě podrceným pepřem.
Minutková krkovička na hořčici, volské oko
Na plátky nakrájená vepřová krkovička, nejméně 1 hodinu odležená okořeněná pepřem a potřená olejem, zprudka opečená na pánvi, ke konci jedna strana potřená hořčicí, krkovice servírovaná obložená vejcem.
Minutková krkovička na přírodní způsob, volské oko
Na prudko na pánvi opečené plátky vepřové krkovičky, servírované pokladené vejci.
Minutkový guláš dle George
Guláš snadno a rychle. Je hotový za 30 minut! Nevěříte? Je to tak, jde o guláš uvařený opravdu do půl hodiny. Přitom je skvělý a chutná, jako klasický guláš.
Minutkový guláš s lečem
Vepřová kýta nakrájená na hranolky, zprudka orestovaná na sádle a poté podušená s cibulí, lečem, kečupem a šunkou doměkka, dochucená mletou paprikou, pepřem a solí, servírovaná posypaná nastrouhaným tvrdým sýrem.
Minutkový vepřový guláš na smetaně
Zprudka orestovaná vepřová kýta nakrájená na nudličky s cibulí, rajským protlakem, šunkou a hráškem, zalitá smetanou nastavenou hladkou moukou, ochucená pepřem a solí.