REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

vepřové maso


Grilovaná žebírka IV.

Povařená žebírka, marinovaná, grilovaná na venkovním roštu grilu.

Grilovaná žebírka s hořčičnou omáčkou

Žebírka grilovaná na roštu spolu se slaninou, servírovaná s chutnou omáčkou z majonézy a hořčice.

Grilovaná žebra

Předpečená žebra, grilovaná.

Grilované koleno v medovo-hořčičné marinádě

Milovníci grilování zbystřete! Máme tu pro vás recept na opravdovou dobrotu, grilované koleno naložené v medovo-hořčičné marinádě. Jde sice o přípravu na dva dny, ale výsledek stojí opravdu za to. Tento recept si určitě zamilujete!

Grilované kotletky

Marinované vepřové kotlety grilované, servírované s čerstvou zeleninovou oblohou.

Grilované kotlety naložené v bylinkách

Okořeněné vepřové kotlety, potřené česnekem a olejem, posypané nasekanými čerstvými bylinkami, marinované, grilované na venkovním roštu.

Grilované kotlety plněné brynzou

Ochucenou brynzou naplněné kotlety, potřené marinádou, grilované nejlépe na venkovním grilu.

Grilované kotlety plněné zelím

Silnější kotlety naplněné zelím zabaleným do šunky, přes noc marinované, grilované na roštu grilu.

Grilované kotlety s celerem a jablky

Opečené kotlety plněné celerovo-jablečnou směsí, dozlatova grilované.

Grilované řízky po milánsku

Naklepané řízky z vepřové kýty, grilované, zapečené sýrem.

Grilované špízy z vepřové kýty

Ochucené kousky masa, spolu se slaninou, cibulkou a paprikou ve formě špízů grilované dozlatova.

Grilované vepřové koleno

Předvařené vepřové koleno, grilované na jehle grilu, potírané pivní marinádou.

Grilované vepřové kotlety

Marinované kotlety v pikantní marinádě, grilované na grilu.

Grilované vepřové maso po staročesku

Marinované vepřové maso grilované na roštu nebo pánvi.

Grilované vepřové nožičky

Vepřové nožičky jsou nejvíce oblíbené v německém Bavorsku a ve Francii. Velmi často se kromě pečení také grilují předem povařené a naložené do různých marinád. Francouzi mají v oblibě jak vepřové tak nožičky telecí.

Grilované vepřové špízy

Grilované špízy připravené z marinovaného vepřového masa, podávané s omáčkou satay a zeleninovým salátem.

Grilované vepřové špízy s klobásou

Špízy připravené z vepřového bůčku, cherry rajčátek, česneku, cibule, papriky a klobásy, osolené a potřené olejem, grilované na grilu.

Grilované vepřové závitky

Plátky vykostěné krkovičky obložené pásky papriky a plátky sýra, zatočené do tvaru závitků, marinované, grilované na roštu.

Grilovaný bůček na jehle

Bůček nakrájený na kousky, marinovaný, napíchaný na grilovacích jehlách spolu s paprikou, rajčaty a pórkem, opečený na roštu grilu, servírovaný přelitý pikantní omáčkou.

Grilovaný vepřový špíz přímo nad ohništěm

Vepřová krkovička naporcovaná na plátky, marinovaná, proložená anglickou slaninou a cibulí, nakonec postupně grilovaná – rožněná na ohni na jehle určené pro grilování selat.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy