REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Grilované kotlety plněné brynzou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Ochucenou brynzou naplněné kotlety, potřené marinádou, grilované nejlépe na venkovním grilu.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
4 ksvepřových kotlet asi po 250 g
200 gbrynzy
3 lžíceoleje
1 lžícenasekaných bylinek (bazalka, tymián ...)
1 lžičkagrilovacího koření
snítky čerstvého oregána
pepř
sůl

Postup:

1. Očištěné, opláchnuté a důkladně okapané kotlety nařízneme podélně, vytvoříme tak kapsy
2. Spolu s nasekanými bylinkami promícháme brynzu, lehce ji osolíme
3. Jednotlivé kotlety naplním ochucenou brynzou a uzavřeme párátky nebo špejlemi
4. V oleji rozmícháme grilovací koření, pepř a na jemno nasekané oregáno 5. Kotlety potřené ochuceným olejem grilujeme na rozpáleném grilu, z obou stran, přibližně 20 minut.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy