REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Grilované kotlety plněné zelím

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Silnější kotlety naplněné zelím zabaleným do šunky, přes noc marinované, grilované na roštu grilu.


Ingredience:
4 kssilnější kotlety
4 ksplátky šunky
200 gkysaného zelí
provensálské koření
špetka mleté papriky
snítky rozmarýnu
pepř
olej
sůl

Postup:

1. Silnější kotlety z jedné strany nařízneme, vytvoříme tak kapsy, do kterých vložíme kysané zelí zabalené do plátků šunky
2. Okraje masa zajistíme párátky, kotlety vložíme do mísy a proložíme je snítky rozmarýnu
3. Připravené maso zalijeme marinádou z oleje a koření, necháme do druhého dne proležet v lednici
4. Grilujeme na dobře rozpáleném grilu, pozvolna, aby se maso dobře propeklo.

Doporučení:

Grilované kotlety plněné zelím servírujeme nejlépe s grilovanou zeleninou a čerstvým pečivem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy