Silnější kotlety naplněné zelím zabaleným do šunky, přes noc marinované, grilované na roštu grilu.
Ingredience:
4 ks | silnější kotlety |
4 ks | plátky šunky |
200 g | kysaného zelí |
provensálské koření | |
špetka mleté papriky | |
snítky rozmarýnu | |
pepř | |
olej | |
sůl |
Postup:
1. Silnější kotlety z jedné strany nařízneme, vytvoříme tak kapsy, do kterých vložíme kysané zelí zabalené do plátků šunky
2. Okraje masa zajistíme párátky, kotlety vložíme do mísy a proložíme je snítky rozmarýnu
3. Připravené maso zalijeme marinádou z oleje a koření, necháme do druhého dne proležet v lednici
4. Grilujeme na dobře rozpáleném grilu, pozvolna, aby se maso dobře propeklo.
Grilované kotlety plněné zelím servírujeme nejlépe s grilovanou zeleninou a čerstvým pečivem.