REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Grilované kotletky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Marinované vepřové kotlety grilované, servírované s čerstvou zeleninovou oblohou.


Ingredience:
4 kskotlet se střední kostičkou
Na marinádu:
5 lžicjablečného octa
2 lžícekrupicového přírodního cukru
2 lžičkymletého kmínu
1/2 lžičkymletého chilli koření
Na oblohu:
3 ksbarevných paprik
1 kscukety
jarní cibulky

Postup:

1. Kotlety očistíme, omyjeme a osušíme
2. Do misky dáme krupicový cukr, jablečný ocet, mletý kmín, mleté chilli koření a vše promícháme
3. Do připravené směsi naložíme kotlety a necháme alespoň 30 minut marinovat
4. Pak grilujeme dozlatova (trvá to 8 – 10 minut) a jednou otočíme nebo můžeme asi 10 minut opékat na pánvi nebo grilu
5. Podáváme s nakrájenou zeleninou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy