REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pašerácká kotleta

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Plátky vepřové kotlety obalené v bramborovém těstě, usmažené dozlatova.


Ingredience:
4 ksvepřové kotlety
3 lžičkyvegety speciál
3 lžičkyhladké mouky
olej
sůl
Bramborové těstíčko:
5 ksvelkých brambor
1 ksvejce
5 lžickrupice
3 lžícemléka
majoránka
trochu česnekové pasty
sůl

Postup:

1. Nejdříve si připravíme bramborové těstíčko; oloupané, omyté a důkladně okapané brambory nastrouháme
2. Nastrouhané brambory smícháme s krupicí, mlékem, majoránkou a česnekovou pastou, přidáme vajíčko, osolíme, dochutíme pepřem
3. V těstíčku obalíme vykostěné, na tenko naklepané, kotlety, které jsme předtím obalili v hladké mouce smíchané s vegetou
4. Smažíme je z obou stran dozlatova.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy