Polévka z kopřiv - Cibulový základ zahuštěný moukou, zalitý hovězím vývarem, polévkový základ povařený spolu s nasekanými mladými kopřivami, šťovíkem a klobáskami, nakonec dochucený kysanou smetanou.
Sekaná v bramboráku - Na tento recept můžeme využít zbytek sekané, která nám zůstala z minulého dne, nebo použít i nově upečenou sekanou, nejhůře tu kupovanou. :)
Bezlepková velikonoční sekaná s cizrnou - Zabere to trochu více času, ale výsledek bude prostě skvělý! Vyzkoušejte tento recept na moc dobou velikonoční nádivku, kterou si mohou dopřát i lidé s alergií na klasickou mouku.
Vaječná tlačenka z formiček - Vaječná tlačenka je vždycky dobrý nápad jak na studený předkrm, tak ji lze podávat jako chutnou svačinku, spolu s čerstvým pečivem.
Více receptů, nejen těch velikonočních, najdete v naší internetové kuchařce ReceptyOnLine.cz zde: Recepty jídel, recepty na nápoje...