REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

slané pečivo


Bamborový chléb s kořením

Vláčný a zároveň křupavý chléb z bramborového těsta. Okořeněný rozmarýnem, celým kmínem, tymiánem a sušeným česnekem.

Banketky

Malé kulaté pečivo vhodné jako příloha k předkrmům.

Banketní pečivo

V domácích podmínkách připravené drobné pečivo vhodné ke studeným mísám, polévkám a salátům.

Barches (Šábesová chala)

V židovské kuchyni sváteční chléb z pšeničné mouky o šábesu (pátek).

Bramborové bulky

Bulky upečené podle tohoto receptu chutnají jen tak, nebo s nějakou dobrou pomazánkou, ovšem hodí se i jako příloha k polévkám, pečenému masu a pod.

Bramborové dalamánky

Dalamánky upečené podle receptu reportéra TV Nova Ládi Hrušky.

Bramborovo-pivní chléb

Chléb upečený Láďou Hruškou a to z hladké mouky, brambor, piva …

Bramborový chléb

Domácí pečený chleba z hladké mouky, vody, vařených brambor a dalších ingrediencí.

Bramborový chléb II.

Doma upečený chleba z mouky, vařených brambor, droždí a dalších ingrediencí.

Bulky hambáčové

Dokonalé kynuté hamburgerové bulky z více druhů mouky. Připravené v domácí pekárně. Můžete si je zamrazit i do zásoby.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy