rohlíky, ostatní pečivo
Banketky
Malé kulaté pečivo vhodné jako příloha k předkrmům.
Banketní pečivo
V domácích podmínkách připravené drobné pečivo vhodné ke studeným mísám, polévkám a salátům.
Bramborové bulky
Bulky upečené podle tohoto receptu chutnají jen tak, nebo s nějakou dobrou pomazánkou, ovšem hodí se i jako příloha k polévkám, pečenému masu a pod.
Bramborové dalamánky
Dalamánky upečené podle receptu reportéra TV Nova Ládi Hrušky.
Bulky hambáčové
Dokonalé kynuté hamburgerové bulky z více druhů mouky. Připravené v domácí pekárně. Můžete si je zamrazit i do zásoby.
Bulky s medvědím česnekem
Domácí kynuté pečivo z žitné mouky a medvědího česneku. Bulky posypané sezamem, slinečnicovými semínky a solí.
Bulky z pšenično-žitné mouky
Domácí kynuté bulky ze dvou druhů mouky, másla a sádla, které jsou ochucené drceným kmínem. Dobře se hodí nejen k marmeládě, ale i pomazánkám.
Burger bulky
Domácí pečivo na hamburgery. Mírně nasládlé bulky, které rozkrojíme a podáváme je obložené burgry, sýrem, okurkou, salátem, rajčátkem …
Burger bulky – housky na hamburgery
V domácích podmínkách upečené úžasné housky na hamburgery. Jsou skvělé jen tak, čerstvé, nebo přepůlené, například opečené na grilu, obložené burgery různého typu, zeleninou a různými omáčkami.
Celozrnné bagely
Ideální slané pečivo vhodné na snídani, brunch nebo lehký oběd či večeři. Základ bagelů tvoří kynuté těsto, které se nejprve vaří a až potom v troubě peče právě ve tvaru typických bagelů tradičně ručně tvarovaných do podoby hladkého prstence, který se vejde do dlaně.
Celozrnné semínkové bulky
Domácí pečivo upečené z vykynutého těsta připraveného z pšeničné celozrnné a chlebové mouky a dalších surovin, zdobené hrubozrnnou solí a semínky dle vlastního výběru.
Dalamánky plněné uzeným masem a vejci
Dalamánky z kynutého těsta plněné náplní z uzeného masa, vajec a jarní cibulky, upečené dozlatova.
Domácí bageta
Hrnkový recept na domácí francouzské bagety upečené v troubě, připravené z hladké mouky, vody, olivového oleje, soli, cukru a droždí.
Domácí bagety od mistra Josefa Maršálka
Návod na upečení domácích bagetek podle cukrářského a pekařského mistra Josefa Maršálka. Jsou skvělé se slaným máslem či olivovým olejem.
Domácí dalamánky
Výborný recept na využití tvrdého chleba, budete mile překvapeni! Dalamánky podle tohoto receptu jsou velmi chutné a křupavé. Z uvedené dávky vyrobíte 8-10 dalamánků podle velikosti.
Domácí dalamánky II.
Kdo by odolal voňavému domácí pečivu? Se sušeným droždím a několika dalšími surovinami máte těsto hotové za pár minut.
Domácí dalamánky ze starého chleba
Křupavé, voňavé dalamánky upečené v troubě pěkně dozlatova připravené z krajíců starého chleba, hladké mouky, droždí, vody, cukru, soli…
Domácí housky
Pletené slané housky upečené dozlatova, posypané solí a kmínem nebo mákem či sezamem.
Domácí housky II.
Domácí bílé pečivo z polohrubé mouky, másla, droždí, mléka a žloutku.
Domácí housky III.
Upletené housky z kynutého těsta posypané solí, kmínem nebo dýňovými semínky, v troubě upečené dozlatova.
- 1
- 2
- 3
- 4
- Následující
reklama