REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

vařené

Kopřivový špenát z alobalu

Se slaninou na másle nad ohněm uvařené špičky mladých kopřiv zabalené v alobale, vhodné jako příloha k tábornickému menu.

Kroupová kaše

Tato kaše se většinou podává jako příloha ke klobásám, velmi je oblíbená v Bavorsku.

Kroupy se špenátem a jarní cibulkou

Nejprve uvařené, pak v troubě zapečené kroupy dochucené, česnekem, majoránkou, papřem, solí, listy špenátu a jarní cibulkou.

Kukuřičná kaše

Kukuřičná kaše je skvělá teplá, nebo i studená pečená nebo grilovaná. Známe ji o pod jiným názvem a to polenta.

Pošírované vejce

Jednoduchá příprava vejce uvařeného v horké, mírně osolené vodě.

Pyré z kapusty

Povařená kapusta, smíchaná se smetanou a dalšími ingrediencemi, rozmixovaná na pyré, servírovaná posypaná nasekanými arašídy.

Sýrové noky

Skvělá příloha například ke zvěřině.

Šťáva k masu

Šťáva k masu skvěle doplní plátek masa z pánve, nebo vypomůže, když vám dojde výpek. Už žádné suché brambory, haleluja!

Šťáva na čínu

Nové gelové šťávy v kelímku jsou určené na minutkovou kuchyni. Jednoduše se přidají na pánev k osmaženým čerstvým surovinám, snadno se rozpustí a zajistí to správné prolnutí chuti a surovin. Šťáva na čínu dodá pokrmu tu správnou chuť i konzistenci.

Šťáva na smetanovou omáčku

Šťáva na smetanovou omáčku pomůže při přípravě minutkového jídla na pánvi snadno docílit lahodné chuti a krémové konzistence pokrmu.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy