REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Šťáva na čínu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Nové gelové šťávy v kelímku jsou určené na minutkovou kuchyni. Jednoduše se přidají na pánev k osmaženým čerstvým surovinám, snadno se rozpustí a zajistí to správné prolnutí chuti a surovin. Šťáva na čínu dodá pokrmu tu správnou chuť i konzistenci.


Ingredience:
Na 2 porce potřebujeme:
250 gmasa vhodného k restování
1/2 kspórku
1/2 kscibule
1 kelímekŠťávy na čínu od Vitany

Postup:
  1. Pokrájíme maso na nudličky, cibuli najemno a pórek na kolečka
  2. Orestujeme na pánvi cibulku, přidáme maso a restujeme doměkka
  3. Přidáme obsah kelímku Šťáva na čínu, dobře promícháme až do úplného rozpuštění gelu
  4. Přidáme pórek a dusíme za občasného promíchání cca 5 minut
  5. Servírujeme s rýží nebo čínskými nudlemi a dle zvyku dochutíme sójovou omáčkou.
Doporučení:

Pórek můžeme zaměnit za jinou zeleninu vhodnou do číny. Pro zajímavou chuť také můžeme na závěr přidat například burské oříšky.

Poznámka:

Pozor: Maso doporučujeme před přípravou nesolit, nebo solit velmi jemně.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy