REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Šťáva k masu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Šťáva k masu skvěle doplní plátek masa z pánve, nebo vypomůže, když vám dojde výpek. Už žádné suché brambory, haleluja!


Ingredience:
Na 2 porce potřebujeme:
250 mlhorké vody
1 kelímekŠťávy k masu od Vitany

Postup:
  1. Do hrnce nalijeme 250 ml horké vody, přidáme obsah kelímku a rozmícháme metličkou
  2. Přivedeme k varu a za stálého míchání provaříme šťávu cca 2 minuty
  3. Takto připravenou šťávou přelijeme plátky masa připravené na pánvi, přidáme vhodnou přílohu a můžeme servírovat.
Doporučení:

Pozor: Maso doporučujeme před přípravou nesolit, nebo solit velmi mírně.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy