REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Špenát z mědvědího česneku II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Medvědí česnek takto připravený připomíná mladý špenát ochucený mírně česnekem. Jde o velice chutnou variantu úpravy medvědího česneku.


Ingredience:
500 gmedvědího česneku
20 gslunečnicového semínka
1 kscibule
1 ksvejce
1 lžíceolivového oleje
himalájská sůl
voda

Postup:
  1. Medvědí česnek umyjte, nakrájejte nadrobno, stejně tak cibulku
  2. Vše dejte do pánve, společně se semínkem, solí, zalijte vodou a duste 20 minut
  3. Ke konci do směsi přidejte vajíčko a ještě chvíli prohřejte
  4. Nakonec přidejte kvalitní olej na dochucení a dodání nezbytného tuku na využití živin, již nevařte, podávejte.
Doporučení:

Recept k článku: Jarní probuzení s medvědím česnekem

Poznámka:

Zdroj: www.naturhouse-cz.cz

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy