REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Šťáva na smetanovou omáčku

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Šťáva na smetanovou omáčku pomůže při přípravě minutkového jídla na pánvi snadno docílit lahodné chuti a krémové konzistence pokrmu.


Ingredience:
Na 2 porce potřebujeme:
250 gmasa vhodného k restování
250 mlmléka
50 mlsmetany
1 kelímekŠťávy na smetanovou omáčku od Vitany
1/2 ksčervené papriky
1/2 ksmenší cibule

Postup:
  1. Pokrájíme maso na nudličky, cibuli najemno a papriku na proužky
  2. Orestujeme na pánvi cibulku, přidáme maso a restujeme doměkka
  3. Přidáme obsah kelímku Šťáva na smetanovou omáčku a dobře promícháme, až se gel rozpustí
  4. Přidáme papriku a podusíme
  5. Přilijeme mléko, promícháme a provaříme 1-2 minuty, až omáčka zhoustne
  6. Zjemníme smetanou.
Doporučení:

Můžeme servírovat s rýží nebo těstovinami.

Poznámka:

Pozor: Maso doporučujeme před přípravou nesolit, nebo solit velmi jemně.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy