REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kroupová kaše

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Tato kaše se většinou podává jako příloha ke klobásám, velmi je oblíbená v Bavorsku.


Ingredience:
500 gvařených brambor
150 gkrup
2 kscibule
mléko
sádlo
voda
sůl

Postup:

1. Kroupy uvaříme v osolené vodě, scedíme je a necháme okapat, vmícháme do nich lžíci sádla a odložíme stranou
2. Uvařené brambory scedíme, rozšťoucháme s máslem, přilijeme mléko a vyšleháme dohladka 3. Kostičky cibule dozlatova orestujeme a vmícháme společně s kroupami do kaše.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy