REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Zeleninová rýže II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na másle zpěněná nakrájená cibule restovaná s nakrájenou mrkví a hráškem, to vše podušené do měkka. Nakonec smíchaná s čerstvou nasekanou petrželkou a uvařenou rýží.


Ingredience:
500 gvařené rýže
100 gmraženého hrášku
1 lžícenasekané petrželky
1 ksvětší mrkve
1 kscibule

Postup:

1. Na másle zpěníme nakrájenou cibuli
2. Přidáme na kostičky nakrájenou mrkev a mražený hrášek
3. Zeleninu dusíme do měkka
4. Podušenou směs a čerstvou nasekanou petrželku promícháme s uvařenou rýží a podáváme jako přílohu.

Doporučení:

Zeleninová rýže se podává jako příloha k masitým pokrmům, výborná a chutná je též kombinace kukuřice, červená paprika, která barevně i lahodí oku.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy