Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Recepty jídel: Teplá jídla (hlavní chod) > vepřové maso

vařené 18, pečené, zapékané (v troubě) 284, dušené 190, smažené, fritované 81, restované, opečené na oleji 165, grilované, pečené na otevřeném ohni 102,

Alobalový guláš

Kostky vepřového orestované zprudka na oleji a podušené spolu s tenkými párky a žampióny v alobalu.

Kategorie: Teplá jídla (hlavní chod) > vepřové maso > dušené

Americké kotlety

V troubě upečené kotlety z vepřového masa ochucené marinádou.

Kategorie: Teplá jídla (hlavní chod) > vepřové maso > pečené, zapékané (v troubě)

Andělské zvony

Podušené kostky z bůčku smíchané s uvařeným kysaným zelím, dochucené česnekem a feferonkami.

Kategorie: Teplá jídla (hlavní chod) > vepřové maso > dušené

Anglické vepřové řízečky

Plátky kýty plněné šunkou a vařeným vejcem, obalené v trojobalu, usmažené dozlatova.

Kategorie: Teplá jídla (hlavní chod) > vepřové maso > smažené, fritované

Asijské vepřové kostky s lilkem

Opečené kostky masa a lilků spolu s dalšími ingrediencemi v troubě dopečené doměkka.

Kategorie: Teplá jídla (hlavní chod) > vepřové maso > pečené, zapékané (v troubě)

Australian Style BBQ žebírka

Vepřová žebírka z bůčku naložená přes noc v BBQ marinádě. Předpečená v troubě a potom ugrilovaná. Podáváme nejlépe s kukuřicí připravenou na grilu.

Kategorie: Teplá jídla (hlavní chod) > vepřové maso > grilované, pečené na otevřeném ohni

Bolehošťské řízky

Plátky vepřového masa rozprostřené směsí z hub, zelí, slaniny, cibule a křenu, stočené do závitku, upečené v troubě doměkka.

Kategorie: Teplá jídla (hlavní chod) > vepřové maso > pečené, zapékané (v troubě)

Bratislavské kostky

Vepřové plecko nakrájené na kostky, podušené doměkka na sádle, cibulce a kořenové zelenině, zalité vývarem, omáčka nakonec doplněná o zeleninu a okurky krátce podušené na pánvi na másle, dochucená citronovou šťávou a smetanou.

Kategorie: Teplá jídla (hlavní chod) > vepřové maso > dušené

Bratislavské vepřové plecko

Svinuté vepřové plecko převázané režnou nití, podušené na cibulovém základě, servírované podlité smetanovou omáčkou s vložkou zeleniny.

Kategorie: Teplá jídla (hlavní chod) > vepřové maso > dušené

Brazilské vepřové steaky

Grilované plátky vepřové panenky s glazurou z pikantní omáčky Brazilian Spicy Churrasco, které nejlépe chutnají s pečenými rajčaty.

Kategorie: Teplá jídla (hlavní chod) > vepřové maso > grilované, pečené na otevřeném ohni

Brněnský plněný řízek

Plátky masa plněné nádivkou, obalené v trojobalu a smažené na sádle dozlatova.

Kategorie: Teplá jídla (hlavní chod) > vepřové maso > smažené, fritované

Bůček na zelí

Porce bůčku nakladené na zelí a upečené v troubě doměkka.

Kategorie: Teplá jídla (hlavní chod) > vepřové maso > pečené, zapékané (v troubě)


reklama


Tiskneme obrazy na plátno, plakáty na stěnu a fototapety do bytu i kanceláří. Krásné obrazy a plakáty na míru dle Vašich požadavků.

Gastročlánky

Tip e-shopu

Anketa

Jakou svačinku dáváte do školy svým dětem nejčastěji?

Načítám výsledky ankety, prosím čekejte...



reklama

Gastrokalendář

31.1. - 5.3. Masopust

Slavil se ve dnech předcházejících Popeleční středě, kterou začíná 40 denní půst před Velikonocemi. Protože datum Velikonoc je pohyblivé, byl pohyblivým svátkem i masopust.

PředchozíDalší

celý kalendář


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy