REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

pečené (v troubě)

Pečená pikantní kuřecí stehna

Marinovaná kuřecí stehna pečená dozlatova.

Pečená stehna na ratatouille

Na pánvi na olivovém oleji opečené kuřecí čtvrtky, dopečené v troubě na zelenině.

Pečené krůtí paličky na másle a bylinkách

Krůtí stehna upečená v troubě na slanině a másle, podlitá vodou, ochucená bylinkami. Skvělá podávaná s rýží, ale i různě upravenými brambory.

Pečené krůtí paličky na másle se zeleninou

Krůtí paličky se špekem, máslem, čerstvými i sušenými bylinkami. Pozvolna pečené, dokud v troubě nezezlátnou.

Pečené krůtí stehno s nádivkou

Vykostěné krůtí stehno naplněné mandlovou nádivkou, upečené podlité rozpuštěným sádlem a vývarem.

Pečené krůtí stehno s omáčkou z pastináku a jablek

Prošpikované krůtí stehno upečené doměkka, podávané s omáčkou z pastináku, jablek, koření a smetany.

Pečené kuře na bylinkách

Kuře potřené olejem ochuceným bylinkami a solí, upečené na cibulovém základě spolu s česnekem dozlatova.

Pečené kuře nadívané cibulí a jablky

Kuře plněné plátky cibule, jablek a máslem, okořené, pečené dozlatova.

Pečené kuře přelité máslovou marinádou

Rozporcované kuře vyskládané do pekáčku, přelité máslovou marinádou, upečené v troubě dozlatova.

Pečené kuře s banány

Kuře rozdělené na porce, osolené, posypané mletým zázvorem, pokapané sójovou omáčkou a upečené v troubě doměkka, ke konci přidané nakrájené banány na kolečka a šťáva zahuštěna škrobovou moučkou.

Pečené kuře s cibulkou a rajčaty

Porce kuřete upečené v remosce společně se šalotkou, rajčaty a dalšími ingrediencemi.

Pečené kuře s dýní a bylinkami

Kuře předpečené, pak upečené na lůžku z plátků či hranolek dýně ochucené bylinkami, cibulí, stroužky česneku, vínem a kořením.

Pečené kuře s jarní nádivkou

Kuře s nádivkou je vždy skvělá volba, když jde o sobotní nebo nedělní oběd. A naplněné jarní nádivkou, tedy rohlíkovou nádivkou ochucenou například mladými lístky kopřiv a dalšími bylinkami, to chutná dvojnásob!

Pečené kuře s kopřivovou nádivkou

V troubě v celku upečené kuře, nadité nádivkou z rohlíků, uzeného masa, kopřiv … a sněhu z bílků.

Pečené kuře s mandlovou nádivkou

V troubě dozlatova upečené kuře, naplněné nádivkou z rohlíku, mandlí, mléka, žloutků a sněhu z bílků.

Pečené kuře s nádivkou

Kdo říká, že se na nádivku musí čekat až do Velikonoc? Připravte si ji se šťavnatým kuřetem třeba k nedělnímu obědu. Vyberte to nejlepší, které má loga Bio „zebra“, EU „Bio list“ nebo Klasa. A pokud máte rádi, když ve vláčné nádivce občas něco křupne, máme pro vás tajný tip. Přihoďte do receptu hrst mandliček nakrájených na plátky nebo kousky jedlých kaštanů.

Pečené kuře s olivovou nádivkou

Kuře plněné nádivkou z jater, česneku, oliv a šunky, upečené podlité vínem spolu s cibulí a bylinkami dozlatova.

Pečené kuře s olivovým máslem

Kuře potřené olivovým máslem, plněné citronem, upečené doměkka.

Pečené kuře s ořechovou nádivkou

V troubě dozlatova upečené kuře nadité žemlovou nádivkou ochucenou mletými vlašskými ořechy a muškátovým květem.

Pečené kuře se šlehačkou

Porce kuřete obalené v trojobalu, zalité smetanou a upečené dozlatova.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy