REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

pečené (v troubě)

Kuře pečené po porcích

Porce kuřete upečené dozlatova, měkké a šťavnaté s příchutí pepře.

Kuře pečené po porcích spolu s nádivkou

Na jednotlivé porce nakrájené kuře, vyskládané na plech, obložené nádivkou připravenou z rohlíků, vajec, mléka, koření, česneku a petrželky, upečené v troubě pěkně dozlatova. Nádivka takto upečená nasaje při pečení šťávu z kuřete a získá tak úžasnou chuť.

Kuře pečené s jablky

Kuře plněné jablkem a hřebíčky, potřené ochuceným máslem a upečené podlité bílým vínem, jablečným džusem, obložené jablky, doměkka.

Kuře pečené s nádivkou

Kuře s jemnou žemlovou nádivkou, upečené do nazlátlé barvy.

Kuře pečené s nádivkou II.

Kuře s jemnou nádivkou s vložkou anglické slaniny a zeleniny, upečené do nazlátlé barvy.

Kuře pečené s nádivkou III.

Porce kuřete upečené spolu s jemnou žemlovou nádivkou.

Kuře pečené se zeleninou

Na másle upečené kuře s plátky slaniny a podušenou zeleninou.

Kuře pečené se zelím

Kuře pečené s kysaným zelím a zakysanou smetanou.

Kuře pečené se žampiónovou nádivkou

Kuřecí maso pečené v troubě spolu s chutnou nádivkou plněnou žampióny a šunkou.

Kuře pečené v alobalu

Kuře dochucené solí, máslem a grilovacím kořením, upečené v alobalu, ke konci dopečené dozlatova mírně rozbalené.

Kuře pečené v alobalu II.

Porce kuřete potřené česnekem utřeným se solí a obalené sladkou paprikou, upečené se slaninou v alobalu doměkka.

Kuře pěti vůní

Pikantní, šťavnaté kuře s bílým vínem.

Kuře plněné játrovou nádivkou

Kuře nadité nádivkou z jater, strouhanky, vajíčka, mandlí a koření, upečené dozlatova.

Kuře po holandsku

Kuře pečené s paprikou, rajčaty, cibulí, česnekem a kečupem.

Kuře po orientálsku

Orestované půlky kuřete, upečené a zalité omáčkou připravenou z výpeku.

Kuře po orientálsku II.

Menší kuře naplněné rýží smíchanou s mletým masem a ořechy, upečené v troubě dozlatova.

Kuře po pacovsku

Kuřecí stehna prošpikovaná, potřená hořčicí a okořeněná, pečená v troubě podlitá vývarem, spolu s kostičkami okurky, vaječným svítkem a hráškem.

Kuře po plzeňsku

Kuřecí maso upečené s cibulí, máslem a pivem doměkka.

Kuře po provensálsku

Porce kuřete podušené s celerem a cibulí, zalité šťávou doplněnou o dílky rajčat a žampiónů.

Kuře po varšavsku

V celku upečené menší kuře naplněné nádivkou z kuřecích jater, žemlí, strouhanky, vejce, smetany a dalších ingrediencí.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy