REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

pečené (v troubě)

Krůtí prsa se smetanou

Krůtí prsa pečená s bílým vínem a vývarem, servírovaná se smetanovou omáčku.

Krůtí prsa v jogurtové marinádě

Marinované krůtí řízečky, zprudka opečené, pak dopečené spolu s marinádou a cherry rajčátky doměkka.

Krůtí prsíčka plněná žampiony

Krůtí prsa plněná žampionovou směsí a paprikou, stočená do rolády, v troubě pečená doměkka.

Krůtí roláda s kaštany

Krůtí roláda plněná nádivkou z kaštanů, vejce, šunky, housky, petrželky a koření, upečená spolu s cibulí a slaninou doměkka.

Krůtí roláda s mozzarellou

Krůtí roláda potřená pestem, plněná slaninou, mozzarellou a sušenými rajčaty, upečená doměkka.

Krůtí roláda s oříšky a bylinkami

Krůtí prsa naplněná nádivkou, zatočená do rolády, upečené spolu se zeleninou doměkka.

Krůtí roláda se sýrem

Roláda naplněná paprikami a strouhaným uzeným sýrem, upečená v troubě doměkka.

Krůtí roláda se špenátem

Krůtí prsa zapečená spolu se špenátovou směsí, obalená v plátcích slaniny.

Krůtí roláda se špenátem II.

Roláda plněná sýrem smíchaným s bylinkami, špenátem a sušenými meruňkami, v troubě upečená doměkka.

Krůtí roláda se špenátem, mortadellou a scamorzou z La Formaggeria Gran Moravia

Rolády patří nejen u nás, ale i ve světě k velice oblíbeným pokrmům. Vyzkoušejte tento recept inspirovaný italskou kuchyní na roládu z krůtího masa, špenátu, mortadelly, sýru….

Krůtí rolka s mrkvičkou

Krůtí plátky plněné sýrem, šunkou, pórkem a mrkví, svinuté do rolky, upečené doměkka.

Krůtí rolka se šunkou, sýrem a špenátem

Hořčicí potřené krůtí plátky, obložené šunkou a sýrem, doplněné o blanšírované listy špenátu, zamotané do tvaru rolek, zprudka opečené ze všech stran, pak upečené v troubě doměkka.

Krůtí rolky na pečených rajčatech a tymiánu

Rozklepaný plát krůtího masa potřený hořčicí, obložený plátky sýra, šunky a kousky nakládaných rajčat, posypaný sušeným tymiánem, zarolovaný, rolka ještě obložený šunkou, zapečená na pánvi, pak dopečená v troubě podlitá vínem a vodou nebo vývarem.

Krůtí sekaná

Ochucená sekaná z krůtího masa smíchaná s dalšími ingrediencemi, vytvarovaná do tvaru šišky a upečená v troubě dozlatova.

Krůtí sekaná II.

Ochucená krůtí sekaná smíchaná s dalšími ingrediencemi, politá vyšlehaným ochuceným bílkem a upečená dozlatova.

Krůtí steaky zapečené s madelandem

Opečené krůtí maso spolu s vařeným chřestem, posypané strouhaným madelandem, zapečené dozlatova.

Krůtí stehna jako roláda

Roláda z krůtího masa, naplněná kaštanovou nádivkou a upečená spolu s jedlými kaštany dozlatova.

Krůtí stehna na způsob bažanta

Prošpikovaná krůtí stehna upečená na cibulce ochucená novým kořením, bobkovým listem a celým pepřem.

Krůtí stehna nadivoko

Krůtí stehna prošpikovaná, potřená česnekem, posypaná pepřem, mletým novým kořením, tymiánem a dalším kořením, přelitá rozpuštěným máslem, 1 až 2 dny odležená v chladu, poté upečená v troubě doměkka.

Krůtí stehna s portskou omáčkou

Pečená krůtí stehna servírovaná přelitá teplou portskou omáčkou.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy