REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

nakládání zeleniny, bylinek


Zeleninová směs pod maso

Polotovar vhodný jako základ pod pečené nebo dušené maso.

Zeleninové lečo (sterilovaný polotovar)

Směs z paprik, rajčat a cibulí, zavařená jako polotovar pro přípravu teplého zeleninového nebo i masového leča.

Zelí s křenem

Zavařené zelí s cibulí a křenem.

Zelí s křenem II.

Křenem ochucené zelí, naložené spolu s přípravkem Deko a dalšími ingrediencemi, nezavařené!

Zelné křenky

Závitky z povařených zelných listů naplněné křenem, zavařené ve sladkokyselém nálevu.

Zelný salát po kyjovsku

Kysané zelí smíchané s nastrouhanými jablky a křenem, dochucené cibulí a olejem.

Zelný salát s feferonkami

Nakládaná zelenina nesterilizovaná.

Zelný salát s křenem

Nakrouhané zelí promíchané s cibulí, mrkví a křenem, naložené v nálevu z přípravku Deko nebo Nova.

Zkvašení zelných listů

Zelné listy prošlé kvasem vhodné jako příloha či součást mnoha pokrmů.

Zmrazená mrkev

Kostičky mrkve předvařené ve vodě, důkladně okapané, zmražené v mikrotenových sáčcích.

Zmrazené fazolové lusky

Zelené fazolové lusky nakrájené na dílky, zamrazené.

Zmrazený křen

Nastrouhaný křen pokapaný citrónovou šťávou, zamrazený ve formě kostek.

Zmražený kopr

Další možnost, jak si uchovat čerstvý zelený kopr na zimu.

Znojemské okurky

Recept na nakládané okurky ve sladkokyselém nálevu.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy