REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

čalamády, jiné protlaky

Cuketová čalamáda

Domácí čalamáda z cuket, zelených rajčat, červených paprik a dalších ingrediencí, sterilovaná.

Čalamáda bez zavařování

Nejlepší čalamáda, kterou děláme už 30 let! Čalamáda, takto naložená, vydrží rok, pokud ji dříve nezkonzumujeme.

Čalamáda s houbami

Další variace na čalamádu z červeného zelí, mrkve, celeru, červené papriky …. a hub.

Čalamáda s houbami a kečupem

Podušená zelenina smíchaná s uvařenými houbami a kečupem, sterilovaná.

Čalamáda sestřenky Dany

Z podhůří Orlických hor chutná čalamáda.

Čalamáda z cuket

Na nudličky nakrájená zelenina, promíchaná, sterilovaná.

Čalamáda z cuket s kečupem

Do měkka povařená pikantní směs z kostiček cukety, papriky, cibule, nastrouhané mrkve, sladkého a ostrého kečupu, worcesterské a sójové omáčky.

Čalamáda z cukety a další zeleniny

Zeleninová čalamáda z cuket, paprik, mrkve, cibule a dalších ingrediencí, sterilovaná.

Čalamáda z červené řepy a zelí

Pikantní čalamáda ze zelí, cibule a červené řepy.

Čalamáda ze zelí a paprik

Tato zeleninová čalamáda se nesteriluje, přesto vydrží až rok! A je skvělá například jako příloha k pečeným, smaženým, či grilovaným masům a pod.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy