REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Cuketová čalamáda

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Domácí čalamáda z cuket, zelených rajčat, červených paprik a dalších ingrediencí, sterilovaná.


Ingredience:
1 kgcuket
1 kgčervených paprik
1 kgzelených rajčat
1 kgcibule
200 gcukru
50 gsoli
2 lvody
0,5 locta
2 dcloleje

Postup:

1. Zeleninu očistíme, opláchneme a nakrájíme na kostičky, pak ji vaříme ve vodě promíchané s octem, cukrem a solí doměkka
2. Jakmile je zelenina měkká přidáme olej, zamícháme a ještě teplou čalamádu nalijeme do sklenic
3. Důkladně zavřené sklenice víčky sterilujeme 15 minut při teplotě 90 °C.

Poznámka:

Autor receptu: Dalibor Marounek

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy