REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Čalamáda z červené řepy a zelí

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pikantní čalamáda ze zelí, cibule a červené řepy.


Ingredience:
1 kgčervené řepy
1 kghlávkového zelí
200 gcibule
100 gcukru
0,5 locta
0,5 lvody
2 lžícesoli

Postup:

1. Červenou řepu omyjeme, uvaříme doměkka a po zchladnutí oloupeme a nakrájíme na nudličky
2. Hlávkové zelí nakrouháme
3. Cibuli nakrájíme na kolečka
4. Vodu s octem, cukrem a solí přivedeme k varu, přidáme řepu, zelí a cibuli a 10 minut povaříme
5. Horké plníme do sklenic a sterilujeme 15 minut na 90 °C.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy