REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

pečené, zapékané


Zeleninová jehla

Brambory, papriky, cibule a rajčata pečená na jehle.

Zelný závin

Slaný závin z listového těsta naplněného směsí z kyselého zelí, maďarských klobásek a nakládaných hub. Z uvedené dávky připravíme dva záviny.

Žampionová hnízda

Ovařené nudle promíchané se strouhaným sýrem, zapečené ve formě na muffiny, pokladené podušenou houbovou směsí, ke konci ještě posypné nastrouhaným sýrem.

Žampiónové toasty

Toustový chleba se žampiónovou směsí a sýrem.

Žampiony plněné pikantní směsí

Velké hlavičky bílých žampiónů plněné pikantní masovou směsí, zapečené v troubě dozlatova.

Žemlový nákyp s řeřichou

Nákyp z housek, cibule, vajec a dalších ingrediencí, podávaný s vložkou řeřichy zamíchané ve smetanové omáčce.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy