REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

ryba, korýši

Filé z tresky se zeleninou v papilotě

Rybí filety zapečené v papilotě vyrobené z pečicího papíru. S pokrájenou cibulí, paprikou, brambory, čerstvými žampiony a cherry rajčátky.

Gratinovaný humr

V troubě nebo pod grilem zapečený předkrm z uvařeného humřího masa nebo konzervy a sýrové smetanové omáčky.

Humrové nákypy

Nákypy z humřího masa podávané v malých zapékacích miskách.

Krevety na smetaně

Teplý předkrm z krevet.

Pečený fischburger

Housky plněné plátky sýra, směsí z makrely, petrželky, smetany, cibule a koření, zapečené v troubě.

Plněné ústřice

Jedna z variant přípravy ústřic, tentokrát ústřice plněné omáčkou ze smetany a sýra.

Rybí karbanátky s pita chlebem

Pečené rybí karbanátky vložené do pita chleba spolu s okurkou, paprikou, rajčaty a petrželkou.

Rybí nákyp

Zapečený nákyp z ryb, vařených vajec, pórku a bramborové kaše. Na tento recept lze použít maso jak sladkovodních, tak mořských ryb.

Terina z uzeného halibuta

V zapékací míse střídavě navrstvený smetanový krém, plátky ředkve a uzené ryby, v troubě zapečené.

Ústřice á-la Rockefeller

Ústřice zapečené pod grilem se sýrem a strouhankou.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy