ryba, korýši
Filé z tresky se zeleninou v papilotě
Rybí filety zapečené v papilotě vyrobené z pečicího papíru. S pokrájenou cibulí, paprikou, brambory, čerstvými žampiony a cherry rajčátky.
Gratinovaný humr
V troubě nebo pod grilem zapečený předkrm z uvařeného humřího masa nebo konzervy a sýrové smetanové omáčky.
Humrové nákypy
Nákypy z humřího masa podávané v malých zapékacích miskách.
Krevety na smetaně
Teplý předkrm z krevet.
Pečený fischburger
Housky plněné plátky sýra, směsí z makrely, petrželky, smetany, cibule a koření, zapečené v troubě.
Plněné ústřice
Jedna z variant přípravy ústřic, tentokrát ústřice plněné omáčkou ze smetany a sýra.
Rybí karbanátky s pita chlebem
Pečené rybí karbanátky vložené do pita chleba spolu s okurkou, paprikou, rajčaty a petrželkou.
Rybí nákyp
Zapečený nákyp z ryb, vařených vajec, pórku a bramborové kaše. Na tento recept lze použít maso jak sladkovodních, tak mořských ryb.
Terina z uzeného halibuta
V zapékací míse střídavě navrstvený smetanový krém, plátky ředkve a uzené ryby, v troubě zapečené.
Ústřice á-la Rockefeller
Ústřice zapečené pod grilem se sýrem a strouhankou.
reklama