REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pečený fischburger

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Housky plněné plátky sýra, směsí z makrely, petrželky, smetany, cibule a koření, zapečené v troubě.


Ingredience:
4 kshousek
4 ksplátků sýra
2 lžícemajonézy
Na směs:
1 lžícesekané petrželky
50 mlsmetany na vaření
4 ksvajec
1 ksmenší cibule
1 ksuzené makrely
mletý pepř
olej
sůl

Postup:

1. Na rozehřátém oleji zpěníme oloupanou, na drobno nakrájenou cibuli
2. Přidáme rozklepnutá vejce, vykostěnou, na menší kousky nakrájenou makrelu, sůl, mletý pepř, na drobno nasekanou petrželku, smetanu a vše zvolna opékáme asi 5 minut, pak necháme vychladnout
2. Housky rozkrojíme, na spodní část rozetřeme připravenou směs, na ni položíme plátek sýra, potřeme majonézou a přikryjeme druhou půlkou housky
3. Plněné housky naskládáme na plech, dáme do trouby a zapékáme při 180 °C 10 minut.

Doporučení:

Podáváme s čerstvou zeleninou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy