pokrmy z brambor
Babiččin nákyp
Uvařené nakrájené brambory, kapusta, uzené maso, zalité ochucenou smetanovou omáčkou a zapečené se sýrem.
Bramboráčky s houbami
Bramborové těsto nastavené čerstvými, zmraženými, nebo i sušenými, ovšem předem namočenými houbami, usmažené dozlatova na lívanečníku.
Bramboráčky se špenátem
Bramboráčky z mouky, vajec, špenátu, česneku a brambor, usmažené dozlatova, servírované s tvarohovým dipem.
Bramborák II.
Chutné bramborové placky usmažené na rozpáleném sádle dozlatova.
Bramborák III.
Bramborové placky usmažené dozlatova.
Bramborák s kysaným zelím
Smažené bramborové placky s kořením a kysaným zelím.
Bramborák s tvarohovou náplní
Bramborové placky usmažené dozlatova, spojené tvarohovou náplní.
Bramborák se salámem zapečený
Bramboráková směs proložená kolečky měkkého salámu, zapečená v troubě v pekáčku.
Bramboráky plněné masovou směsí s hříbky
Usmažené bramborové placky servírované plněné podušenou směsí z kousků kuřecího masa, zeleniny a hub.
Bramboráky plněné mletým masem
Bramboráky obložené karbanátky, kolečky rajčat a opečenou slaninou.
reklama