REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

smažené, fritované

Bramboráčky s houbami

Bramborové těsto nastavené čerstvými, zmraženými, nebo i sušenými, ovšem předem namočenými houbami, usmažené dozlatova na lívanečníku.

Bramborák II.

Chutné bramborové placky usmažené na rozpáleném sádle dozlatova.

Bramborák III.

Bramborové placky usmažené dozlatova.

Bramborák s kysaným zelím

Smažené bramborové placky s kořením a kysaným zelím.

Bramborák s tvarohovou náplní

Bramborové placky usmažené dozlatova, spojené tvarohovou náplní.

Bramboráky plněné masovou směsí s hříbky

Usmažené bramborové placky servírované plněné podušenou směsí z kousků kuřecího masa, zeleniny a hub.

Bramboráky podle šéfkuchaře Lukáše Soukupa

Bramboráky se dělají snad v každé rodině. Oblíbené jsou nejen jako večeře, ale i jako obědová příloha k masům a omáčkám. Ruku na srdce, ne vždy se musí povést. Podle receptu Lukáše Soukupa se vám ale povedou určitě už vždycky.

Bramboráky s uzeným masem

Bramboráky s uzeným masem, zelím a kořením.

Bramboráky s uzeným masem II.

Bramboráky ze strouhaných brambor, mouky, mléka, vejce, stroužků česneku, uzeného masa, cibulky a koření, smažené dozlatova na rozehřátém sádle.

Bramboráky se slaninou

Těsto z nastrouhaných brambor, mléka, mouky, vejce, koření, šalotky a slaniny, smažené ve tvaru placek na rozehřátém oleji dozlatova.

Bramborové karbanátky

Karbanátky z vařených brambor, uzeného masa, vejce, česneku a koření, obalené v nastrouhaných syrových bramborách, usmažené dozlatova.

Bramborové karbanátky s ajvarem

Směs z povařených, nastrouhaných brambor, fazolí a dalších ingrediencí, usmažená v rozpáleném oleji ve tvaru karbanátek, servírovaná s ajvarovo-sýrovou omáčkou.

Bramborové karbanátky se salámem

Dopředu uvařené a nastrouhané brambory promíchané s uzeninou, na sádle osmahnutou cibulí a vejcem, z těsta vytvarované karbanátky obalené v mouce, vejci a strouhance, usmažené dozlatova.

Bramborové karbanátky se salámem II.

Karbanátky z uvařených brambor, salámu, vajec, sýra a koření, usmažené na oleji dozlatova.

Bramborové koblížky

Smažené koblížky z kynutého bramborového těsta, servírované obalené v cukru a posypané skořicí.

Bramborové koblížky plněné uzeným

Koblížky z bramborového těsta plněné uzeným masem.

Bramborové placky po italsku

Nastrouhané syrové brambory promíchané s kořením a dalšími ingrediencemi vypracované v těstíčko, z něhož tvoříme placky a opékáme na másle dozlatova.

Bramborové válečky II.

Uvařené brambory rozmačkané, smíchané s ovesnými vločkami a vejcem, ochucené kořením, obalené ve vločkách, ve tvaru válečků usmažené dozlatova.

Houbařské bramboráky

Bramboráky připravené z podušených čerstvých lesních hub, nastrouhaných brambor, hladké mouky, vajec, česneku a koření, usmažené na rozehřátém oleji z obou stran pěkně dozlatova.

Křehké sýrové bramboráky

Bramboráky z povařených brambor, cibule, strouhaného sýra a petrželky, usmažené dozlatova.

Přejít na stranu:

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy

Rejstřík receptů jídel a nápojů Rejstřík článků
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Detekován AdBlock!

Ve vašem prohlížeči máte aktivní rozšíření na blokování reklam. Veškerý obsah na webu je pro naše čtenáře zdarma a provoz webu je možný pouze díky ziskům z reklam. K procházení webu je proto nutné AdBlock deaktivovat.

To provedete tak, že v pravém horním rohu vašeho prohlížeče kliknete na ikonu AdBlocku Ikona AdBlocku a z nabídky vyberete možnost Once nebo Always kliknutím na příslušné tlačítko. Pokud se následně stránka neobnoví automaticky, můžete ji obnovit kliknutím na následující odkaz. Děkujeme za pochopení.