REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

smažené, fritované

Bramboráčky s houbami

Bramborové těsto nastavené čerstvými, zmraženými, nebo i sušenými, ovšem předem namočenými houbami, usmažené dozlatova na lívanečníku.

Bramborák II.

Chutné bramborové placky usmažené na rozpáleném sádle dozlatova.

Bramborák III.

Bramborové placky usmažené dozlatova.

Bramborák s kysaným zelím

Smažené bramborové placky s kořením a kysaným zelím.

Bramborák s tvarohovou náplní

Bramborové placky usmažené dozlatova, spojené tvarohovou náplní.

Bramboráky plněné masovou směsí s hříbky

Usmažené bramborové placky servírované plněné podušenou směsí z kousků kuřecího masa, zeleniny a hub.

Bramboráky s uzeným masem

Bramboráky s uzeným masem, zelím a kořením.

Bramboráky s uzeným masem II.

Bramboráky ze strouhaných brambor, mouky, mléka, vejce, stroužků česneku, uzeného masa, cibulky a koření, smažené dozlatova na rozehřátém sádle.

Bramboráky se slaninou

Těsto z nastrouhaných brambor, mléka, mouky, vejce, koření, šalotky a slaniny, smažené ve tvaru placek na rozehřátém oleji dozlatova.

Bramborové karbanátky

Karbanátky z vařených brambor, uzeného masa, vejce, česneku a koření, obalené v nastrouhaných syrových bramborách, usmažené dozlatova.

Bramborové karbanátky s ajvarem

Směs z povařených, nastrouhaných brambor, fazolí a dalších ingrediencí, usmažená v rozpáleném oleji ve tvaru karbanátek, servírovaná s ajvarovo-sýrovou omáčkou.

Bramborové karbanátky se salámem

Dopředu uvařené a nastrouhané brambory promíchané s uzeninou, na sádle osmahnutou cibulí a vejcem, z těsta vytvarované karbanátky obalené v mouce, vejci a strouhance, usmažené dozlatova.

Bramborové karbanátky se salámem II.

Karbanátky z uvařených brambor, salámu, vajec, sýra a koření, usmažené na oleji dozlatova.

Bramborové koblížky

Smažené koblížky z kynutého bramborového těsta, servírované obalené v cukru a posypané skořicí.

Bramborové koblížky plněné uzeným

Koblížky z bramborového těsta plněné uzeným masem.

Bramborové placky po italsku

Nastrouhané syrové brambory promíchané s kořením a dalšími ingrediencemi vypracované v těstíčko, z něhož tvoříme placky a opékáme na másle dozlatova.

Bramborové válečky II.

Uvařené brambory rozmačkané, smíchané s ovesnými vločkami a vejcem, ochucené kořením, obalené ve vločkách, ve tvaru válečků usmažené dozlatova.

Houbařské bramboráky

Bramboráky připravené z podušených čerstvých lesních hub, nastrouhaných brambor, hladké mouky, vajec, česneku a koření, usmažené na rozehřátém oleji z obou stran pěkně dozlatova.

Křehké sýrové bramboráky

Bramboráky z povařených brambor, cibule, strouhaného sýra a petrželky, usmažené dozlatova.

Kynuté bramboráky

Bramborákové těsto připravené z vařených i syrových brambor, kvásku, polohrubé mouky, česneku … usmažené dozlatova.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy