smažené, fritované
Bramboráčky s houbami
Bramborové těsto nastavené čerstvými, zmraženými, nebo i sušenými, ovšem předem namočenými houbami, usmažené dozlatova na lívanečníku.
Bramborák II.
Chutné bramborové placky usmažené na rozpáleném sádle dozlatova.
Bramborák III.
Bramborové placky usmažené dozlatova.
Bramborák s kysaným zelím
Smažené bramborové placky s kořením a kysaným zelím.
Bramborák s tvarohovou náplní
Bramborové placky usmažené dozlatova, spojené tvarohovou náplní.
Bramboráky plněné masovou směsí s hříbky
Usmažené bramborové placky servírované plněné podušenou směsí z kousků kuřecího masa, zeleniny a hub.
Bramboráky s uzeným masem
Bramboráky s uzeným masem, zelím a kořením.
Bramboráky s uzeným masem II.
Bramboráky ze strouhaných brambor, mouky, mléka, vejce, stroužků česneku, uzeného masa, cibulky a koření, smažené dozlatova na rozehřátém sádle.
Bramboráky se slaninou
Těsto z nastrouhaných brambor, mléka, mouky, vejce, koření, šalotky a slaniny, smažené ve tvaru placek na rozehřátém oleji dozlatova.
Bramborové karbanátky
Karbanátky z vařených brambor, uzeného masa, vejce, česneku a koření, obalené v nastrouhaných syrových bramborách, usmažené dozlatova.
Bramborové karbanátky s ajvarem
Směs z povařených, nastrouhaných brambor, fazolí a dalších ingrediencí, usmažená v rozpáleném oleji ve tvaru karbanátek, servírovaná s ajvarovo-sýrovou omáčkou.
Bramborové karbanátky se salámem
Dopředu uvařené a nastrouhané brambory promíchané s uzeninou, na sádle osmahnutou cibulí a vejcem, z těsta vytvarované karbanátky obalené v mouce, vejci a strouhance, usmažené dozlatova.
Bramborové karbanátky se salámem II.
Karbanátky z uvařených brambor, salámu, vajec, sýra a koření, usmažené na oleji dozlatova.
Bramborové koblížky
Smažené koblížky z kynutého bramborového těsta, servírované obalené v cukru a posypané skořicí.
Bramborové koblížky plněné uzeným
Koblížky z bramborového těsta plněné uzeným masem.
Bramborové placky po italsku
Nastrouhané syrové brambory promíchané s kořením a dalšími ingrediencemi vypracované v těstíčko, z něhož tvoříme placky a opékáme na másle dozlatova.
Bramborové válečky II.
Uvařené brambory rozmačkané, smíchané s ovesnými vločkami a vejcem, ochucené kořením, obalené ve vločkách, ve tvaru válečků usmažené dozlatova.
Houbařské bramboráky
Bramboráky připravené z podušených čerstvých lesních hub, nastrouhaných brambor, hladké mouky, vajec, česneku a koření, usmažené na rozehřátém oleji z obou stran pěkně dozlatova.
Křehké sýrové bramboráky
Bramboráky z povařených brambor, cibule, strouhaného sýra a petrželky, usmažené dozlatova.
Kynuté bramboráky
Bramborákové těsto připravené z vařených i syrových brambor, kvásku, polohrubé mouky, česneku … usmažené dozlatova.
- 1
- 2
- Následující
reklama