REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

smažené, fritované

Rychlé bramborové koblihy

Na oleji nebo sádle usmažené koblihy vyrobené z povařených a nastrouhaných brambor, polohrubé mouky, vejce, sádla a soli. Skvělé jsou jen tak samotné servírované teplé, dozdobené nastrouhaným sýrem a kečupem, případně doplněné o zakysanou smetanu ochucenou prolisovaným česnekem.

Sladké bramborové hranolky s pikantním dipem

Hranolky sladkých brambor usmažené dozlatova a servírované s pikantním dipem.

Slané bramborové koblihy

Netradiční slané koblihy servírované zdobené kečupem nebo kysanou smetanou a nastrouhaným sýrem.

Žampiony v bramboráku

Žampiony obalené v bramborovém těstíčku, usmažené dozlatova.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy