REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Bramboráky s uzeným masem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Bramboráky s uzeným masem, zelím a kořením.


Ingredience:
1000 gbrambor
200 guzeného masa
150 ghlávkového zelí
2 ksvajec
2 ksstroužků česneku
majoránky
sůl
olej na smažení

Postup:

1. Brambory oloupeme, nastrouháme na jemno a dáme do mísy
2. Přidáme nahrubo nastrouhané, uvařené uzené maso, na tenké nudličky nasekané zelí, rozetřený česnek, sůl, majoránku, rozklepaná vejce a vše dobře smícháme
3. Na rozehřátý olej nalijeme malou část bramborového těsta,vytvoříme placku silnou asi 0,5 cm, smažíme po obou stranách na mírném ohni dozlatova
4. Takto pokračujeme až do vyčerpání všeho těsta.

Doporučení:

Podáváme horké.

Poznámka:

Hotový bramborák dáme na chvíli na papírovou utěrku, aby se vsákl přebytečný tuk.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy