REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

příprava za studena


Velikonoční kuřátka

Kuřátka vymodelovaná ze směsi z tvarohu, vajíček, nastrouhaného tvrdého sýra a másla, ozdobená červenou paprikou a kořením.

Vodní meloun s parmskou šunkou

Melou nakrájený na měsíčky, servírovaný obložený parmskou šunkou. Skvělý letní předkrm.

Zeleninové tyčinky se sýrovým dipem

Proužky čerstvé zeleniny nebo salátových listů namáčené v čedarové omáčce. Lehká svačina, která se bude líbit i dětěm.

Zeleninový koktejl

Z barevných paprik, okurek, karotky a cherry rajčátek připravený studený předkrm, servírovaný se sýrovým dipem.

Zeleninový koktejl s jogurtem

Směs hruběji nakrájené zeleniny, spojené šlehaným jogurtem a koprem, zdobený šlehačkou.

Zeleninový salát s vejci

Salát z konzervované zeleniny, natvrdo uvařených vajíček a dalších ingrediencí, servírovaný jako studený předkrm, třeba s banketním pečivem.

Žampionové carpaccio s řepou a okurkou

Marinované plátky žampionů, okurek a řepy servírované jako studený předkrm nebo lehká večeře.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy