sýr, se sýrem
Brusinky se smetanovým krémem
Slaný předkrm ze smetanového krému ochuceného brusinkami.
Burrito Maki Sushi
Rolky z tortill inspirované slavnými Maki Sushi, plněné smetanovým sýrem, opečenými kuřecími prsíčky, salátem a okurkou.
Carpaccio s jahodami a rukolou
Připravte svým hostům luxusní slavnostní pohoštění. Zde je tip například na měšce z na jemno nakrájeného carpaccia naplněné ricottovým krémem doplněným o kousky čerstvých jahod.
Giuncata s pancettou a balsamikem
Jednoduché, přitom luxusní slavnostní pohoštění. Můžeme servírovat jako studený předkrm nebo chuťovku k dobrému vínu. Jde o plátky pancetty naplněné sýrem giuncata fresca, chuťovky ještě servírované pokapané aceto balsamicem.
Hermelínový koktejl
Velmi lehký a chutný předkrm.
Hermelínový zákusek
Krajíce chleba pokladené půlkami hermelínu a potřené medem, servírované k rannímu nebo večernímu čaji s mlékem nebo s citrónem.
Mozzarella s pikantní gremolatou
Tato gremolata se používá především na grilovaná a pečená masa, ale Nigella Lawson ji spojila s mozzarellou a je to opravdu vynikající.
Mozzarellové trio
Předkrm z plátků mozzarelly ochucené bazalkovou, jogurtovou a rajčatovou omáčkou.
Nakládané hermelíny
V oleji naložené plátky hermelínů spolu s kolečky cibulí, plátky jablek, vlašskými ořechy, snítky bylinek a koření. Dobře uleželé chutnají skvěle jen tak, s čerstvým pečivem.
Nakládaný eidam s houbami
Na kostky nakrájený sýr naložený ve sladkokyselém nálevu spolu s houbami, paprikami, olivami, česnekem, cibulí, feferonkami a tymiánem.
Nakládaný eidam s olivami a žampiony
Naložené kostky eidamu spolu s olivami, žampiony a papričkami. Skvělý svačinový salát, nebo i studený předkrm.
Nakládaný hermelín
Jedna z mnoha možností jak připravit chutný naložený Hermelín.
Nakládaný hermelín II.
Rozkrojené hermelíny posypané mletou paprikou, prokládané feferonkami, bobkovým listem, tymiánem, rozmarýnem a čenekem, zalité olejem.
Nakládaný Hermelín III.
Okořeněné plátky hermelínu naložené v oleji, prokládané česnekem a feferonkami.
Nakládaný hermelín IV.
Hermelín potřený česnekem a naložený spolu s cibulí, feferonkami, olejem a dalšími ingrediencemi.
Nakládaný hermelín s majoránkou
Ať už na něj máte chuť vy, a nebo jste se jej rozhodli připravit jako dárek – touto klasikou určitě nezklamete. Projekt Zrozeno v EU přináší zajímavý recept na naložený hermelín. Díky naložení do kvalitního oleje hermelín dlouho vydrží a navíc se skvěle rozleží.
Ovocné sendviče
Na sucho opečeném sladkém nebo bílém toastovém chlebu rozetřená pomazánka ze sýra ricotta, moučkového cukru, citronové šťávy a dalších ingrediencí, obložená na kolečka nakrájeným banánem a jahodami, ozdobená šlehačkou a lístky máty.
Paprika plněná sýrovou pomazánkou
Papriky naplněné sýrovou pomazánkou z taveného sýra utřeného s povoleným máslem, promíchaného s uzeninou a vejci uvařenými na tvrdo. Papriky servírujeme nakrájené na kolečka.
Papriky plněné krémem z nivy
Papriky rozkrojené podélně na polovinu, naplněné krémem z nivy a smetany, posypané nasekanými jádry vlašských ořechu a ozdobené rajčaty nakrájenými na měsíčky.
Plněná rajčata pěnou ze sýru Niva
Vydlabaná středně velká rajčata, naplněná pěnou vyšlehanou z másla, žervé, mléka a Nivy.
- 1
- 2
- Následující
reklama