REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Nakládaný Hermelín III.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Okořeněné plátky hermelínu naložené v oleji, prokládané česnekem a feferonkami.


Ingredience:
4 ksHermelínu
15 kskuliček jalovce
8 ksstroužků česneku
2 kschilli papričky
2 ksbobkových listů
2 dloleje
1 lžičkadrceného rozmarýnu
1 lžičkatymiánu
mletá sladká paprika
mletý pepř

Postup:

1. Mletý pepř, mletou sladkou papriku, tymián, kuličky jalovce a rozmarýn smícháme, oloupané stroužky česneku nakrájíme podélně na tenké plátky a hermelín rozřízneme na 3 kolečka
2. Do sklenice střídavě dáme plátek hermelínu, posypeme částí koření, částí na drobno nasekaných feferonek, poklademe několika plátky česneku, zakapeme olejem a tak vrstvení opakujeme
3. Na poslední kolečko sýru položíme bobkové listy, dolijeme zbylý olej a necháme 48 hodin uležet.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy