REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

příprava za studena


Alpský chléb se zimním salátem

Svěží salát z kořenové zeleniny. S pikantním, čerstvě nastrouhaným křenem a směsí ořechů, podávaný s Alpským chlebem.

Avokádo plněné dvojí směsí

Půlky avokáda naplněné dvojí směsí z krevet a kapar, z vajíček a pomerančů.

Avokádo plněné tuňákem a sušenými rajčaty

Jednoduchý předkrm z avokáda plněného smetanovo rajčatovou směsí a odkapanými kousky konzervovaného tuňáka.

Avokádo s grapefruitem

Avokádo naservírované spolu grapefruitem a listovým salátem, přelité olejovo – octovou zálivkou.

Avokádo s krevetami

Chutný předkrm z avokáda a krevet s kaviárem .

Avokádo s krevetami II.

Skvělý, rychlý předkrm, kterým vaše stolovníky určitě zaujmete. Jde o vydlabané půlky avokáda naplněné dužinou avokáda smíchanou s dalšími dobrotami.

Avokádo se šunkou

Předkrm z uzené šunky, avokáda a tvarohu.

Avokádová maškrta

Podáváme jako studený předkrm s bílým pečivem nebo toastem.

Avokádový koktejl s krevetami

Avokádo nakrájené na kostičky a pokapané citronovou šťávou spolu s mandarinkami, promíchané s řeckým jogurtem a majonézou, okořeněné pepřem a osolené.

Báječné toustové sushi

Další z inspirací Ládi Hrušky, tentokrát na falešné sushi připravené z rozváleného toustového chleba obloženého různými náplněmi, zamotaného do tvaru rolády a nakrájeného jako sushi.

Banán se šunkou

Banán zabalený do plátků šunky přelitý majonézovou omáčkou.

Benátské krevety

Poháry plněné ochuceným jogurtem a krevetami smíchanými s nastrouhanými jablky, celerem a sýrem.

Broskev plněná sýrovou pěnou

Z tvrdého sýra vykrojená kolečka, obložená sýrovou pěnou a broskví, ozdobená mandarinkou, ořechy a petrželkou.

Broskve plněné krabím masem

Broskve plněné krabími tyčinkami, broskvovou dužinou a ušlehanou smetanou.

Brusinky se smetanovým krémem

Slaný předkrm ze smetanového krému ochuceného brusinkami.

Burrito Maki Sushi

Rolky z tortill inspirované slavnými Maki Sushi, plněné smetanovým sýrem, opečenými kuřecími prsíčky, salátem a okurkou.

Carpaccio z marinované červené řepy, rukoly a kozího sýra

Jedna z variant na studený předkrm nebo svačinku z povařených a pak marinovaných plátků červené řepy, listů rukoly, kozího sýra a dalších dobrot. Inspirováno slunnou Itálií.

Falešný krabí koktejl

Koktejl z krabích tyčinek Surimi, ochucené majonézy a vajec.

Fenyklový salát s jablky, brusinkami a mákem

Křupavý salát, který se hodí jako lehká večeře nebo příloha k masu. Aromatický fenykl má mnoho společného s kmínem, anýzem nebo libečkem. Vůní i chutí může někomu připomínat pendrek. V salátu s jablky a sladkou zálivkou jeho chuť vynikne. Nebojte se neobvyklé kombinace, budete překvapení, jak vám bude chutnat.

Grapefruit s krevetami

Předkrm z grapefruitů a konzervovaných krevet.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy