REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Avokádo s krevetami II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Skvělý, rychlý předkrm, kterým vaše stolovníky určitě zaujmete. Jde o vydlabané půlky avokáda naplněné dužinou avokáda smíchanou s dalšími dobrotami.


Ingredience:
2 ksavokáda
cherry rajčátka
Na náplň:
150 gkoktejlových krevet (předvařených)
1/2 ksčervené masité papriky
4 lžícekysané smetany
4 lžícemajonézy
citronová šťáva
vlákna petrželky
pepř
chilli
sůl

Postup:
  1. Avokáda rozpůlíme na polovinu, odstraníme pecku, dužninu vydlabeme opatrně lžící, nesmíme porušit slupku
  2. Dužninu najemno nakrájíme, přidáme nadrobno nakrájenou papriku, předem povařené krevety, spojíme majonézou, smetanou, dochutíme solí, pepřem citronovou šťávou
  3. Směsí naplníme půlky avokáda, ozdobíme chilli vlákny, petrželkou, necháme vychladit
  4. Na talíři ozdobíme přepůlenými cherry rajčátky a podáváme jako předkrm.
Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy