REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

s rybou, korýši, dary moře

Avokádo plněné tuňákem a sušenými rajčaty

Jednoduchý předkrm z avokáda plněného smetanovo rajčatovou směsí a odkapanými kousky konzervovaného tuňáka.

Avokádo s krevetami II.

Skvělý, rychlý předkrm, kterým vaše stolovníky určitě zaujmete. Jde o vydlabané půlky avokáda naplněné dužinou avokáda smíchanou s dalšími dobrotami.

Benátské krevety

Poháry plněné ochuceným jogurtem a krevetami smíchanými s nastrouhanými jablky, celerem a sýrem.

Broskve plněné krabím masem

Broskve plněné krabími tyčinkami, broskvovou dužinou a ušlehanou smetanou.

Falešný krabí koktejl

Koktejl z krabích tyčinek Surimi, ochucené majonézy a vajec.

Grapefruit s krevetami

Předkrm z grapefruitů a konzervovaných krevet.

Humrový koktejl

Předkrm z artyčoků a humřího masa.

Humrový koktejl II.

Z konzervy humřího masa, ochucené majonézy, brandy, koření a ušlehané smetany připravený studený předkrm. Rozpis na 5 porcí.

Humrový salát z konzervy

Z konzervy humra připravený chutný předkrm.

Kaviár s topinkou

Černý kaviár servírovaný spolu s máslem, citrónem a horkými topinkami.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy