REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

s rybou, korýši, dary moře

Avokádo plněné tuňákem a sušenými rajčaty

Jednoduchý předkrm z avokáda plněného smetanovo rajčatovou směsí a odkapanými kousky konzervovaného tuňáka.

Avokádo s krevetami II.

Skvělý, rychlý předkrm, kterým vaše stolovníky určitě zaujmete. Jde o vydlabané půlky avokáda naplněné dužinou avokáda smíchanou s dalšími dobrotami.

Benátské krevety

Poháry plněné ochuceným jogurtem a krevetami smíchanými s nastrouhanými jablky, celerem a sýrem.

Broskve plněné krabím masem

Broskve plněné krabími tyčinkami, broskvovou dužinou a ušlehanou smetanou.

Falešný krabí koktejl

Koktejl z krabích tyčinek Surimi, ochucené majonézy a vajec.

Grapefruit s krevetami

Předkrm z grapefruitů a konzervovaných krevet.

Humrový koktejl

Předkrm z artyčoků a humřího masa.

Humrový koktejl II.

Z konzervy humřího masa, ochucené majonézy, brandy, koření a ušlehané smetany připravený studený předkrm. Rozpis na 5 porcí.

Humrový salát z konzervy

Z konzervy humra připravený chutný předkrm.

Kaviár s topinkou

Černý kaviár servírovaný spolu s máslem, citrónem a horkými topinkami.

Krevetový koktejl

Studený předkrm z krevet se smetanou, kečupem, koňakem a bílou vekou.

Krevetový koktejl s ananasem

Ananas naplněný směsí z krevet, majonézy, cibule a pórku.

Lososová vejce v šunce

Chutný studený předkrm.

Lososové sendviče

Krajíce toustového chleba potřené pomazánkovým máslem a obložené listy salátu, plátky lososa, na kolečka nakrájenou cibulí i snítky kopru.

Lososové závitky

Plátky uzeného lososa potřené sýrovou nádivkou, zatočené, ztuhnuté, servírované nakrájené na kolečka a ozdobené citrónem a koprem.

Lososový koktejl

Předkrm z lososa a zeleniny.

Lososový salát

Recept z Dánska na chutný předkrm z řezů uzeného lososa, majonézy, vajec a rýže.

Marinovaný siven podle šéfkuchaře Jana Punčocháře

Recept podle šéfkuchaře Jan Punčocháře na marinovaného sivena servírovaného spolu se studenou zeleninovou polévkou.

Pikantní matjes

Vhodný pokrm pro slavnostnější příležitosti. Filety z matjesa nakrájené na proužky, potřené nastrouhaným jablkem, přelité smetanou a ozdobené kolečky cibule a snítkami zelené petrželky.

Plněná rajčata sardinkovou pěnou

Vydlabaná, středně velká rajčata naplněná pěnou vyšlehanou z rybiček v oleji, másla, menší, nadrobno pokrájené cibule, nastrouhaných vajec, koření a citronové šťávy.

Přejít na stranu:

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy

Rejstřík receptů jídel a nápojů Rejstřík článků
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Detekován AdBlock!

Ve vašem prohlížeči máte aktivní rozšíření na blokování reklam. Veškerý obsah na webu je pro naše čtenáře zdarma a provoz webu je možný pouze díky ziskům z reklam. K procházení webu je proto nutné AdBlock deaktivovat.

To provedete tak, že v pravém horním rohu vašeho prohlížeče kliknete na ikonu AdBlocku Ikona AdBlocku a z nabídky vyberete možnost Once nebo Always kliknutím na příslušné tlačítko. Pokud se následně stránka neobnoví automaticky, můžete ji obnovit kliknutím na následující odkaz. Děkujeme za pochopení.