REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

s rybou, korýši, dary moře

Avokádo plněné tuňákem a sušenými rajčaty

Jednoduchý předkrm z avokáda plněného smetanovo rajčatovou směsí a odkapanými kousky konzervovaného tuňáka.

Avokádo s krevetami II.

Skvělý, rychlý předkrm, kterým vaše stolovníky určitě zaujmete. Jde o vydlabané půlky avokáda naplněné dužinou avokáda smíchanou s dalšími dobrotami.

Benátské krevety

Poháry plněné ochuceným jogurtem a krevetami smíchanými s nastrouhanými jablky, celerem a sýrem.

Broskve plněné krabím masem

Broskve plněné krabími tyčinkami, broskvovou dužinou a ušlehanou smetanou.

Falešný krabí koktejl

Koktejl z krabích tyčinek Surimi, ochucené majonézy a vajec.

Grapefruit s krevetami

Předkrm z grapefruitů a konzervovaných krevet.

Humrový koktejl

Předkrm z artyčoků a humřího masa.

Humrový koktejl II.

Z konzervy humřího masa, ochucené majonézy, brandy, koření a ušlehané smetany připravený studený předkrm. Rozpis na 5 porcí.

Humrový salát z konzervy

Z konzervy humra připravený chutný předkrm.

Kaviár s topinkou

Černý kaviár servírovaný spolu s máslem, citrónem a horkými topinkami.

Krevetový koktejl

Studený předkrm z krevet se smetanou, kečupem, koňakem a bílou vekou.

Krevetový koktejl s ananasem

Ananas naplněný směsí z krevet, majonézy, cibule a pórku.

Lososová vejce v šunce

Chutný studený předkrm.

Lososové sendviče

Krajíce toustového chleba potřené pomazánkovým máslem a obložené listy salátu, plátky lososa, na kolečka nakrájenou cibulí i snítky kopru.

Lososové závitky

Plátky uzeného lososa potřené sýrovou nádivkou, zatočené, ztuhnuté, servírované nakrájené na kolečka a ozdobené citrónem a koprem.

Lososový koktejl

Předkrm z lososa a zeleniny.

Lososový salát

Recept z Dánska na chutný předkrm z řezů uzeného lososa, majonézy, vajec a rýže.

Marinovaný siven podle šéfkuchaře Jana Punčocháře

Recept podle šéfkuchaře Jan Punčocháře na marinovaného sivena servírovaného spolu se studenou zeleninovou polévkou.

Pikantní matjes

Vhodný pokrm pro slavnostnější příležitosti. Filety z matjesa nakrájené na proužky, potřené nastrouhaným jablkem, přelité smetanou a ozdobené kolečky cibule a snítkami zelené petrželky.

Plněná rajčata sardinkovou pěnou

Vydlabaná, středně velká rajčata naplněná pěnou vyšlehanou z rybiček v oleji, másla, menší, nadrobno pokrájené cibule, nastrouhaných vajec, koření a citronové šťávy.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy