s rybou, korýši, dary moře
Avokádo plněné tuňákem a sušenými rajčaty
Jednoduchý předkrm z avokáda plněného smetanovo rajčatovou směsí a odkapanými kousky konzervovaného tuňáka.
Avokádo s krevetami II.
Skvělý, rychlý předkrm, kterým vaše stolovníky určitě zaujmete. Jde o vydlabané půlky avokáda naplněné dužinou avokáda smíchanou s dalšími dobrotami.
Benátské krevety
Poháry plněné ochuceným jogurtem a krevetami smíchanými s nastrouhanými jablky, celerem a sýrem.
Broskve plněné krabím masem
Broskve plněné krabími tyčinkami, broskvovou dužinou a ušlehanou smetanou.
Falešný krabí koktejl
Koktejl z krabích tyčinek Surimi, ochucené majonézy a vajec.
Grapefruit s krevetami
Předkrm z grapefruitů a konzervovaných krevet.
Humrový koktejl
Předkrm z artyčoků a humřího masa.
Humrový koktejl II.
Z konzervy humřího masa, ochucené majonézy, brandy, koření a ušlehané smetany připravený studený předkrm. Rozpis na 5 porcí.
Humrový salát z konzervy
Z konzervy humra připravený chutný předkrm.
Kaviár s topinkou
Černý kaviár servírovaný spolu s máslem, citrónem a horkými topinkami.
Krevetový koktejl
Studený předkrm z krevet se smetanou, kečupem, koňakem a bílou vekou.
Krevetový koktejl s ananasem
Ananas naplněný směsí z krevet, majonézy, cibule a pórku.
Lososová vejce v šunce
Chutný studený předkrm.
Lososové sendviče
Krajíce toustového chleba potřené pomazánkovým máslem a obložené listy salátu, plátky lososa, na kolečka nakrájenou cibulí i snítky kopru.
Lososové závitky
Plátky uzeného lososa potřené sýrovou nádivkou, zatočené, ztuhnuté, servírované nakrájené na kolečka a ozdobené citrónem a koprem.
Lososový koktejl
Předkrm z lososa a zeleniny.
Lososový salát
Recept z Dánska na chutný předkrm z řezů uzeného lososa, majonézy, vajec a rýže.
Marinovaný siven podle šéfkuchaře Jana Punčocháře
Recept podle šéfkuchaře Jan Punčocháře na marinovaného sivena servírovaného spolu se studenou zeleninovou polévkou.
Pikantní matjes
Vhodný pokrm pro slavnostnější příležitosti. Filety z matjesa nakrájené na proužky, potřené nastrouhaným jablkem, přelité smetanou a ozdobené kolečky cibule a snítkami zelené petrželky.
Plněná rajčata sardinkovou pěnou
Vydlabaná, středně velká rajčata naplněná pěnou vyšlehanou z rybiček v oleji, másla, menší, nadrobno pokrájené cibule, nastrouhaných vajec, koření a citronové šťávy.
- 1
- 2
- Následující
reklama