REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Humrový salát z konzervy

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Z konzervy humra připravený chutný předkrm.


Ingredience:
1 ksmalé konzervy humra
100 gmajonézy
1/2 kscitrónu
2 ksvajec uvařených natvrdo
1 kshlávkového salátu
zelená petržel
špetka cukru
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Majonézu podle chuti osolíme, okořeníme, přisladíme a zakapeme citrónem
2. Maso z konzervy jemně usekáme, vmícháme na plátky nakrájená vejce a vše spojíme majonézou
3. Na talíř položíme očištěné, citrónem zakapané a osolené listy salátu a na každý list dáme část humrového salátu
4. Zdobíme zelenou petrželí a plátkem citrónu
5. Podáváme s plátky bílého pečiva.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy