REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

zelenina, ovoce

Alpský chléb se zimním salátem

Svěží salát z kořenové zeleniny. S pikantním, čerstvě nastrouhaným křenem a směsí ořechů, podávaný s Alpským chlebem.

Avokádo plněné dvojí směsí

Půlky avokáda naplněné dvojí směsí z krevet a kapar, z vajíček a pomerančů.

Avokádo s grapefruitem

Avokádo naservírované spolu grapefruitem a listovým salátem, přelité olejovo – octovou zálivkou.

Avokádo s krevetami

Chutný předkrm z avokáda a krevet s kaviárem .

Avokádo se šunkou

Předkrm z uzené šunky, avokáda a tvarohu.

Avokádová maškrta

Podáváme jako studený předkrm s bílým pečivem nebo toastem.

Avokádový koktejl s krevetami

Avokádo nakrájené na kostičky a pokapané citronovou šťávou spolu s mandarinkami, promíchané s řeckým jogurtem a majonézou, okořeněné pepřem a osolené.

Banán se šunkou

Banán zabalený do plátků šunky přelitý majonézovou omáčkou.

Broskev plněná sýrovou pěnou

Z tvrdého sýra vykrojená kolečka, obložená sýrovou pěnou a broskví, ozdobená mandarinkou, ořechy a petrželkou.

Fenyklový salát s jablky, brusinkami a mákem

Křupavý salát, který se hodí jako lehká večeře nebo příloha k masu. Aromatický fenykl má mnoho společného s kmínem, anýzem nebo libečkem. Vůní i chutí může někomu připomínat pendrek. V salátu s jablky a sladkou zálivkou jeho chuť vynikne. Nebojte se neobvyklé kombinace, budete překvapení, jak vám bude chutnat.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy