REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Avokádová maškrta

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Podáváme jako studený předkrm s bílým pečivem nebo toastem.


Ingredience:
2 ksavokáda
125 mlšlehačky
1 lžícepráškového cukru
trochu sherry anebo curaccaa
šťáva z 1 citrónu

Postup:

1. Avokáda rozpůlíme
2. Kostičky ve velikosti naší švestky vyjmeme a z tvrdé slupky lžící vybereme dužinu, kterou společně s citrónovou šťávou pomačkáme vidličkou anebo rozmixujeme
3. Oslazenou, ušlehanou šlehačku smícháme s avokádovou kaší, ochutíme sherry anebo curaccaem a směsí naplníme vydlabané polovičky avokád
4. Podáváme s bílým pečivem nebo toastem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy