REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kedlubny plněné zeleninovým salátem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Větší vydlabané kedlubny naplněné zeleninovým salátem, zdobené čerstvou řeřichou.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
4 ksvětší kedlubny
8 kscherry rajčátek
2 ksvejce uvařená na tvrdo
1/2 ksžluté papriky
100 mlbílého jogurtu
100 gsójových klíčků
40 gsterilované kukuřice
2 lžícečerstvé řeřichy
pepř
sůl

Postup:

1. Papriku zbavenou jadřinců nakrájíme na jemné nudličky, rajčátky nakrájíme na čtvrtinky, oloupaná vejce nasekáme nadrobno
2. Kedlubny oloupáme a v horní polovině je vodorovně sřízneme, spodní část vydlabeme
3. Vnitřky kedluben nasekáme nadrobno a smícháme s paprikou, rajčátky, kukuřicí, klíčky, vejci a jogurtem
4. Salát dochutíme solí a pepřem, promícháme
5. Kedlubny naplníme připravenou salátovou směsí a dáme vychladit
6. Plněné kedlubny podáváme ozdobené čerstvou řeřichou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy