REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

příprava za studena


Kaviárová vejce v šunce

Půlky natvrdo uvařených vajec servírované v kornoutech ze šunky, ozdobené věnečky másla, kaviárem, klínky citronu, vějířky kyselé okurky a proužky kapie.

Kedlubny plněné zeleninovým salátem

Větší vydlabané kedlubny naplněné zeleninovým salátem, zdobené čerstvou řeřichou.

Koktejl z tresčích jater

Proužky tresčích jater promíchané s celerem, kapií, hráškem, natvrdo uvařenými a na kostičky pokrájenými vejci, koktejl servírovaný přelitý majonézou ochucenou kečupem, kořením, citronovou šťávou, solí a cukrem.

Králičí rillettes

Rillattes připravený z králičího masa. Tento původem francouzský recept se hodí především jako předkrm. Rillattes podáváme namazaný na chleba.

Krevetový koktejl

Studený předkrm z krevet se smetanou, kečupem, koňakem a bílou vekou.

Krevetový koktejl s ananasem

Ananas naplněný směsí z krevet, majonézy, cibule a pórku.

Krůtí koktejl s ananasem

Na másle podušené krůtí maso smíchané s ananasem, opečenými žampióny, majonézou, jogurtem …

Krůtí koktejl s ananasem II.

Dušené krůtí maso se žampióny, ananasem, bílým jogurtem a majonézou.

Kuřecí koktajl

Směs nakrájeného vařeného drůbežího masa, drůbeží šunky, zeleniny a jablek, spojená jemnou jogurtovo-kefírovou zálivkou.

Kuřecí koktejl

Studený předkrm z pečeného kuřecího masa, majonézy, sterilovaných okurek, šunky a vejce.

Kuřecí koktejl s ananasem

Rychlý předkrm z kousků grilovaného nebo pečeného kuřete, ananasu a majonézy.

Kuřecí koktejl se žampióny

Předkrm z kousků kuřete, žampiónů a majonézy.

Lososová vejce v šunce

Chutný studený předkrm.

Lososové sendviče

Krajíce toustového chleba potřené pomazánkovým máslem a obložené listy salátu, plátky lososa, na kolečka nakrájenou cibulí i snítky kopru.

Lososové závitky

Plátky uzeného lososa potřené sýrovou nádivkou, zatočené, ztuhnuté, servírované nakrájené na kolečka a ozdobené citrónem a koprem.

Lososový koktejl

Předkrm z lososa a zeleniny.

Lososový salát

Recept z Dánska na chutný předkrm z řezů uzeného lososa, majonézy, vajec a rýže.

Majdulčiny pochoutky

Z receptů našich čtenářek: 4 dobroučké recepty.

Maková ovesná kaše s mandlovým máslem a jahodami

Tipy na snídaně z müsli. Vhodná inspirace nejen na zdravou snídani na Valentýna!

Marinovaný siven podle šéfkuchaře Jana Punčocháře

Recept podle šéfkuchaře Jan Punčocháře na marinovaného sivena servírovaného spolu se studenou zeleninovou polévkou.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy