REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

příprava za studena


Krevetový koktejl s ananasem

Ananas naplněný směsí z krevet, majonézy, cibule a pórku.

Krůtí koktejl s ananasem

Na másle podušené krůtí maso smíchané s ananasem, opečenými žampióny, majonézou, jogurtem …

Krůtí koktejl s ananasem II.

Dušené krůtí maso se žampióny, ananasem, bílým jogurtem a majonézou.

Kuřecí koktajl

Směs nakrájeného vařeného drůbežího masa, drůbeží šunky, zeleniny a jablek, spojená jemnou jogurtovo-kefírovou zálivkou.

Kuřecí koktejl

Studený předkrm z pečeného kuřecího masa, majonézy, sterilovaných okurek, šunky a vejce.

Kuřecí koktejl s ananasem

Rychlý předkrm z kousků grilovaného nebo pečeného kuřete, ananasu a majonézy.

Kuřecí koktejl se žampióny

Předkrm z kousků kuřete, žampiónů a majonézy.

Lososová vejce v šunce

Chutný studený předkrm.

Lososové sendviče

Krajíce toustového chleba potřené pomazánkovým máslem a obložené listy salátu, plátky lososa, na kolečka nakrájenou cibulí i snítky kopru.

Lososové závitky

Plátky uzeného lososa potřené sýrovou nádivkou, zatočené, ztuhnuté, servírované nakrájené na kolečka a ozdobené citrónem a koprem.

Lososový koktejl

Předkrm z lososa a zeleniny.

Lososový salát

Recept z Dánska na chutný předkrm z řezů uzeného lososa, majonézy, vajec a rýže.

Majdulčiny pochoutky

Z receptů našich čtenářek: 4 dobroučké recepty.

Maková ovesná kaše s mandlovým máslem a jahodami

Tipy na snídaně z müsli. Vhodná inspirace nejen na zdravou snídani na Valentýna!

Marinovaný siven podle šéfkuchaře Jana Punčocháře

Recept podle šéfkuchaře Jan Punčocháře na marinovaného sivena servírovaného spolu se studenou zeleninovou polévkou.

Mozzarella s pikantní gremolatou

Tato gremolata se používá především na grilovaná a pečená masa, ale Nigella Lawson ji spojila s mozzarellou a je to opravdu vynikající.

Mozzarellové trio

Předkrm z plátků mozzarelly ochucené bazalkovou, jogurtovou a rajčatovou omáčkou.

Nakládané hermelíny

V oleji naložené plátky hermelínů spolu s kolečky cibulí, plátky jablek, vlašskými ořechy, snítky bylinek a koření. Dobře uleželé chutnají skvěle jen tak, s čerstvým pečivem.

Nakládaný eidam s houbami

Na kostky nakrájený sýr naložený ve sladkokyselém nálevu spolu s houbami, paprikami, olivami, česnekem, cibulí, feferonkami a tymiánem.

Nakládaný eidam s olivami a žampiony

Naložené kostky eidamu spolu s olivami, žampiony a papričkami. Skvělý svačinový salát, nebo i studený předkrm.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy