příprava za studena
Kaviárová vejce v šunce
Půlky natvrdo uvařených vajec servírované v kornoutech ze šunky, ozdobené věnečky másla, kaviárem, klínky citronu, vějířky kyselé okurky a proužky kapie.
Kedlubny plněné zeleninovým salátem
Větší vydlabané kedlubny naplněné zeleninovým salátem, zdobené čerstvou řeřichou.
Koktejl z tresčích jater
Proužky tresčích jater promíchané s celerem, kapií, hráškem, natvrdo uvařenými a na kostičky pokrájenými vejci, koktejl servírovaný přelitý majonézou ochucenou kečupem, kořením, citronovou šťávou, solí a cukrem.
Králičí rillettes
Rillattes připravený z králičího masa. Tento původem francouzský recept se hodí především jako předkrm. Rillattes podáváme namazaný na chleba.
Krevetový koktejl
Studený předkrm z krevet se smetanou, kečupem, koňakem a bílou vekou.
Krevetový koktejl s ananasem
Ananas naplněný směsí z krevet, majonézy, cibule a pórku.
Krůtí koktejl s ananasem
Na másle podušené krůtí maso smíchané s ananasem, opečenými žampióny, majonézou, jogurtem …
Krůtí koktejl s ananasem II.
Dušené krůtí maso se žampióny, ananasem, bílým jogurtem a majonézou.
Kuřecí koktajl
Směs nakrájeného vařeného drůbežího masa, drůbeží šunky, zeleniny a jablek, spojená jemnou jogurtovo-kefírovou zálivkou.
Kuřecí koktejl
Studený předkrm z pečeného kuřecího masa, majonézy, sterilovaných okurek, šunky a vejce.
Kuřecí koktejl s ananasem
Rychlý předkrm z kousků grilovaného nebo pečeného kuřete, ananasu a majonézy.
Kuřecí koktejl se žampióny
Předkrm z kousků kuřete, žampiónů a majonézy.
Lososová vejce v šunce
Chutný studený předkrm.
Lososové sendviče
Krajíce toustového chleba potřené pomazánkovým máslem a obložené listy salátu, plátky lososa, na kolečka nakrájenou cibulí i snítky kopru.
Lososové závitky
Plátky uzeného lososa potřené sýrovou nádivkou, zatočené, ztuhnuté, servírované nakrájené na kolečka a ozdobené citrónem a koprem.
Lososový koktejl
Předkrm z lososa a zeleniny.
Lososový salát
Recept z Dánska na chutný předkrm z řezů uzeného lososa, majonézy, vajec a rýže.
Majdulčiny pochoutky
Z receptů našich čtenářek: 4 dobroučké recepty.
Maková ovesná kaše s mandlovým máslem a jahodami
Tipy na snídaně z müsli. Vhodná inspirace nejen na zdravou snídani na Valentýna!
Marinovaný siven podle šéfkuchaře Jana Punčocháře
Recept podle šéfkuchaře Jan Punčocháře na marinovaného sivena servírovaného spolu se studenou zeleninovou polévkou.
reklama