REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Krůtí koktejl s ananasem II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Dušené krůtí maso se žampióny, ananasem, bílým jogurtem a majonézou.


Ingredience:
400 gna másle dušeného krůtího masa
200 gananasu
160 gžampiónů
100 gmajonézy
200 mlbílého jogurtu
4 lžícebílého vína
1 lžíceostré hořčice
1 kshlávky křehkého hlávkového salátu
sůl

Postup:

1. Na mírně rozpáleném oleji orestujeme žampióny (2-3 minuty), pak je z oleje vytáhneme a necháme důkladně okapat
2. Čtyři široké poháry vyložíme pečlivě opláchnutými a okapanými listy salátu
3. Na ně rozložíme na nudličky nakrájené krůtí maso, na kostičky nakrájený ananas a na nudličky nakrájené žampióny
4. Poháry doplníme majonézou rozšlehanou s jogurtem, vínem a hořčicí.

Doporučení:

Podáváme s banketkou nebo s bílým pečivem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy