REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kuřecí koktajl

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Směs nakrájeného vařeného drůbežího masa, drůbeží šunky, zeleniny a jablek, spojená jemnou jogurtovo-kefírovou zálivkou.


Ingredience:
Rozpis na 10 porcí:
500 gočištěného kuřete
150 gčerstvých jablek
150 gsýra Lučina
150 gkefíru
100 gcitronové šťávy
75 gmrkve
50 gbílého jogurtu
50 gpetržele
50 gšunky
20 gsoli

Postup:

1. Opláchnuté kuře uvaříme v osolené vodě doměkka
2. Uvařené obereme od kostí a necháme vychladnout
3. Prochladlé maso nakrájíme společně s drůbeží šunkou na nudličky
4. Vařenou zeleninu a oloupané jablko nakrájíme na kostičky
5. Směs lehce spojíme zálivkou vyšlehanou z jogurtu, sýra Lučiny a kefíru
6. Dochutíme solí a citronovou šťávou.

Doporučení:

Podáváme dobře vychlazené.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy