Na másle podušené krůtí maso smíchané s ananasem, opečenými žampióny, majonézou, jogurtem …
Ingredience:
400 g | na másle dušeného krůtího masa |
200 g | ananasu |
100 g | opečených žampiónů |
100 g | majonézy |
200 ml | bílého jogurtu |
4 lžíce | bílého vína |
1 lžíce | ostré hořčice |
1 ks | hlávky křehkého hlávkového salátu |
Postup:
1. Čtyři široké poháry vyložíme pečlivě opláchnutými a okapanými listy salátu
2. Na listy rozložíme na nudličky nakrájené krůtí maso, na kostičky nakrájený ananas a na nudličky nakrájené žampióny
3. Poháry doplníme majonézou rozšlehanou s jogurtem, vínem a hořčicí.
Podáváme s banketkou nebo s bílým pečivem.