s uzeninou
Carpaccio s jahodami a rukolou
Připravte svým hostům luxusní slavnostní pohoštění. Zde je tip například na měšce z na jemno nakrájeného carpaccia naplněné ricottovým krémem doplněným o kousky čerstvých jahod.
Harlekýnský chlebíček II.
Veka naplněná nádivkou, servírovaná nakrájená na plátky. Zajímavý studený předkrm vhodný jako součást Štedrovečerního menu.
Chlebové rolády
Krajíce chleba bez kůrky potřené pomazánkovým máslem s nadrobno nakrájenou paprikou, obložené listy salátu, plátky šunky, stočené do rolády a pak nakrájené na plátky.
Chřest v šunce
Plátky šunky potřené ochucenou majonézou s vložkou sterilizovaného chřestu, poté zabalené do rolky, servírované vychlazené na listech hlávkového salátu ozdobené dílky citrónu a petrželkou.
Obložený snídaňový sendvič
Snídaně připravená z toustového chleba potřeného majonézou nebo pomazánkovým máslem, obloženého plátky sýru, kolečky uzeniny a vajec, listy salátu a rukoly. Inspirace na skvělou snídani připravenou za pár minut.
Originální Milanovi “zoubelenci” (utopenci)
Na kolečka nakrájená uzenina s feferonkami, okurkami, cibulí a pikantním kyselým nálevem. Vše náležitě uleželé a pak podávané s pečivem.
Plněná rajčata sýrovou náplní
Vydlabaná rajčata naplněná sýrovou náplní mírně nastavenou dužinou z rajčat, ozdobená vějířky kyselé okurky a petrželkou.
Plněná rajčata šunkovou pěnou
Vydlabaná středně velká rajčata naplněná doma vyrobenou šunkovou pěnou, servírovaná ozdobená dílky natvrdo uvařeného vejce, vějířky okurky a petrželkou.
Plněná rajčátka
Rajčata plněná vejcem se šunkou a sýrem .
Plněné šunkové kornoutky
Třeba ke slavnostnímu pohoštění se hodí tyto kornoutky ze šunky naplněné šlehačkou ochucenou křenem.
Předkrm z ředkviček
Nadrobno pokrájené ředkvičky a šunka smíchané s ochuceným jogurtem.
Snídaňový sendvič
V české kotlině jsme chleboví. Aby také ne, když umíme péct tak dobrý chleba! K snídani, ke svačině nebo k lehkému salátu, pořádný sendvič přijde k chuti kdykoliv. Náš snídaňový sendvič s vejci, šunkou od kosti a jogurtem obsahuje pořádnou porci čerstvé zeleniny.
Snídaňový talíř plný dobrot
Snídaně by měla patřit mezi nejvydatnější pokrmy, co si dopřejeme každý den. Dobrou náladu a především energii na celý den nám může dodat právě dobře zvolený obložený snídaňový talíř. Tady je recept a tip na opravdu úžasnou snídani, talíř plný dobrot.
Šunková pěna s banánem
Z umleté šunky, koňaku, šlehačky a utřeného másla vyrobená chutná pěna.
Šunková roláda plněná ovocem
Šunka plněná tvarohovou směsí s ovocem, stočená do rolády, při servírování nakrájená na plátky, ozdobená zeleným salátem a hroznovým vínem.
Šunková roláda s ovocem
Plátky šunky plněné hroznovým vínem, směsí z tvarohu, másla, nastrouhného jablka a hrušky, stočené do rolády, po ztuhnutí nakrájené na plátky.
Šunkové kornoutky s křenovou šlehačkou
Studený předkrm ze šunky, ochucené šlehačky a mandlí nebo kompotových brusinek.
Šunkové plněné kornoutky
Kornoutky z plátků šunky plněné ochuceným tvarohem.
Šunkové rolky s křenovou šlehačkou
Studený předkrm z plátků šunky stočených do roliček, plněné ochucenou šlehačkou.
Šunkové rolky s nivovou pěnou
Jednoduchý předkrm z plátků šunky a nivové pěny.
- 1
- 2
- Následující
reklama