Jednoduché, přitom luxusní slavnostní pohoštění. Můžeme servírovat jako studený předkrm nebo chuťovku k dobrému vínu. Jde o plátky pancetty naplněné sýrem giuncata fresca, chuťovky ještě servírované pokapané aceto balsamicem.
Ingredience:
250 g | sýru giuncata fresca |
150 g | pancetty |
2 lžíce | aceto balsamico |
párátka |
Postup:
- Sýr nakrájejte na větší kostky a nechte je okapat.
- Každý kousek sýru pak zabalte do plátku pancetty a upevněte párátkem.
- Rozložte na talíř a pokapejte octem balsamico, servírujte vychlazené přímo z ledničky.
Pokrm můžeme doplnit různými listy salátu a bylinek.
Poznámka:Suroviny pro přípravu tohoto receptu seženete v prodejnách La Formaggeria Gran Moravia. Dobrou chuť.